Remontoi kylpyhuoneeseen metsän tunnelma

Remontoi kylpyhuoneeseen metsän tunnelma

Nauti metsäkylvystä oman kodin rauhassa. Sisustussuunnittelija ja stailisti Susanna Vento ammensi ideoita kylpyhuoneen sisustukseen metsän väreistä, tuoksuista ja äänistä.

Metsän hiljaisuudessa on hyvä olla

Metsä rauhoittaa, vähentää stressiä ja alentaa verenpainetta. Vihreyden keskellä ilma on kosteaa, metsä tuoksuu raikkaalta. Valo siivilöityy pehmeästi puiden oksien ja lehvästön läpi, puro solisee ja tuuli saa puut kahisemaan.

– Me suomalaiset osaamme arvostaa metsän rauhaa. Miksei metsästä voisi nauttia kaikilla aisteilla myös omassa kodissa. Metsä on meille tuttu ja turvallinen paikka, ja sen hiljaisuudessa on hyvä olla. Saniaisten ja sammalmättäiden keskellä on helppo hengittää, ja metsän tuoksu tuo hyviä muistoja, sisustussuunnittelija ja stailisti Susanna Vento sanoo.

Susanna Vento suunnitteli kylpyhuoneen, jossa tuoksuvat puu, metsäsammal ja saniainen. Kylvystä voi astua luonnonkiville, melkein kuin järven rannalla. Lattian puuritilä tuo muistuman laiturilta tai pitkospuilta. Tyyli on tarkoitettu inspiraation lähteeksi metsäisen tunnelman luomiseen. Fantasiakylppäristä voi hakea ideoita vaikkapa vanhan talon kellaritilaan, jossa valo tulee ylhäältä sokkeli-ikkunoista.

Susanna Vento suunnitteli K-Raudalle upean metsäteemaisen kylpyhuoneen. Kuvassa näkyy vihreä kylpyhuone, jossa on amme, suihku, kattokasveja, pesupöytä ja leikkattuja kiviä.

Trendinä kestävyys ja luonnollisuus 

– Nyt halutaan suunnitella mahdollisimman hyvin aikaa kestäviä sisustuksia ja irtautua nopean kulutuksen syklistä. Trendinä on, että kulutetaan mahdollisimman vähän ja pidetään kodista huolta. Ei jäljitellä sitä, mitä maailmalla tehdään, vaan luodaan tila, joka tuo itselle hyvän olon. Koti suunnitellaan tukemaan omaa hyvinvointia.

– Varsinkin kylpyhuoneremontissa kannattaa ajatella kestävyyttä, koska ne ovat isoja hankkeita. Nyt halutaan lempeyttä, sammuneita värejä, luonnollisuutta ja pehmeyttä. Kodista ja kylpyhuoneesta halutaan tila, jossa on helppo rauhoittua.

Näillä onnistut luomaan metsämiehen kylpyhuoneen

Näillä tuotteilla rakennettiin metsämiehen kylpyhuone. Tutustu tuotteisiin klikkaamalla plussa-painiketta ja tilaa tuotteet lähimmästä K-Raudasta tai verkkokaupasta.

Valikoimassamme on tuhansia tuotteita kylpyhuoneeseen ja saunaan. Muistathan hyödyntää kauppojen laajat tilausvalikoimat, mikäli et löydä sinulle sopivia tuotteita verkkokauppamme valikoimasta.

Näin teet itse puukehikon, pesupöydän, rantakivikon ja puuritilän

Kuvassa mies hioo puuta, josta tulee pesupöytä kylpyhuoneeseen ja asettelee puuritilää kylpyhuoneen lattialle.

Suihkussa rantakivet jalkojen alla, kylpyhuoneeseen laituria pitkin tai itsetehty puutaso. Katso tarkemmat ohjeet ja tarvikkeet ja tuo suomalaista metsää omaan kylpyhuoneeseen.

Aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu yhdessä K-Raudan kanssa

Kuvassa mies asettelee kasveja kylpyhuoneen kattoon.

Unelmien kylpyhuoneen toteutus onnistuu parhaiten K-Raudan asiantuntijan avulla. Kauppojemme kokeneet ammattilaiset auttavat sinua remontin suunnittelussa ja saat kaikki tarvittavat tuotteet helposti samasta paikasta. Muista myös laaja tilaustuotevalikoimamme. K-Raudan kautta voit löytää myös ammattitaitoiset tekijät remontillesi.  Lue lisää kylpyhuoneen suunnittelusta täällä.

Hyödynnä kylpyhuoneremontissa K-Raudan Rahoituspalvelua

Kun remontoit kylpyhuoneen K-Raudan kanssa, on sinulla käytössä lukuisia urakkaa helpottavia palveluita. Koska kylpyhuoneremontti on usein iso investointi, sen toteuttamisessa voi olla avuksi K-Raudan Rahoituspalvelu. Tutustu Rahoituspalveluun täällä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 94 Ei 14