4 syytä valita k-rauta kylppäriremonttiin

K-Raudasta saat kaiken unelmiesi kylppäriin – löydät saman katon alta luotettavat laatubrändit, palvelut ja rahoituksen. Halutessasi teemme myös rempan puolestasi. Laitetaan homma käyntiin yllättävän helposti!

1. Valikoima – meiltä kaikki unelmiesi kylpyhuoneeseen

K-Raudassa on kattava valikoima kylpyhuonetuotteita: valikoimistamme löydät esimerkiksi laatat, kylpyhuonekalusteet ja -tarvikkeet, hanat ja suihkut sekä saunat ja saunatarvikkeet.

2. Palvelut – tehdään remontistasi yllättävän helppo

Asiantuntijaltamme saat konkreettisen kylpyhuonesuunnitelman. Yllättävän helppoon kylpyhuoneremonttiin – K-Raudan Remonttimestari. Varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään kauppaasi ja tehdään yhdessä ideoistasi totta! Voit myös maksaa ostoksesi sopivissa erissä K-Raudan Rahoituspalvelulla.

3. Remonttineuvonta – kysy mitä vain maksutta

K-Raudan maksuton remonttineuvonta auttaa sinua missä tahansa remontointiin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla neuvontaan yhteydessä puhelimitse tai lomakkeella.

4. Tiliasiakkaana säästät

K-Raudan tiliasiakkaana saat käyttöösi asiointia helpottavia palveluita, selvää säästöä ja konkreettisia lisähyötyjä. Valitse tarpeidesi mukaan joko rakentajan tai remontoijan tiliasiakkuus.

Selaa kylpyhuone-esitteitä

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}