Piiloasenteisilla suihkuilla tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen

Piiloasenteisilla suihkuilla tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen

Tiesitkö, että suihkut voi asentaa kylpyhuoneeseen myös piiloasenteisena? Näkyviin jäävät vain tyylikkään vähäeleiset pintaosat, jotka voivat olla vaikkapa lasipintaiset.

Jos kylpyhuoneeseesi on suunnitteilla kokonaisvaltainen remontti, kannattaa harkita piiloasenteisten suihkujen valintaa. Niiden avulla saat luotua ylellistä kylpylätunnelmaa omaan kotiin!

Piiloasenteisten suihkujen etuna on suunnittelun vapaus ja monien erilaisten suihkutoimintojen lisääminen. Piiloasennuksella voit esimerkiksi upottaa suuren yläsuihkun kattoon sopivaan paikkaan tai lisätä seinään vartaloa hierovat suihkut.

Hansgrohen piiloasenteiset suihkut saat tilaamalla K-raudasta. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi! Voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan suihkusetin useista eri vaihtoehdoista. Katso lähin K-Rautasi.

Piiloasenteisia suihkuja on saatavilla useita erilaisia malleja.

Huomioithan, että kerrostaloissa piiloasenteisten suihkujen rakentaminen vaatii lupaa taloyhtiöltä. Otathan aina mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteyttä LVI-suunnittelijaan ja rakennusvalvontaan.

Pinta-asenteiset suihkut

Seinän pintaan asennettavat suihkut ovat oikea valinta, kun kylpyhuone kaipaa pientä ehostusta eikä seinärakenteisiin kajota.

Tavallisin vaihtoehto on uusia suihkuhana ja sen yhteydessä oleva suihkutanko uusiin, mutta pienellä lisäpanostuksella pääset nauttimaan suuremmasta suihkunautinnosta.

Hansgrohen Showerpipe-suihkukokonaisuuksilla saat helposti lisättyä kylpyhuoneeseen ison yläsuihkun, joka kietoo koko vartalon pehmeään sadesuihkuun.

K-Raudan valikoimista ja verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman Hansgrohen tyylikkäitä suihkukokonaisuuksia.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1