Muovimatolla teet kodin lattioista tyylikkäät, lämpimät ja helppohoitoiset

Muovimatolla teet kodin lattioista tyylikkäät, lämpimät ja helppohoitoiset

Muovi- eli vinyylimatto sopii erinomaisesti jokaiseen kotiin. Jos kaipaat kotiisi tyylikästä, helppohoitoista, lämmintä ja mukavaa lattiaa, on vinyylimatto sinulle oikea ratkaisu.

Useimmille meistä kodin lattioiden tärkeimmät ominaisuudet ovat ulkonäkö, mukavuus ja helppohoitoisuus. Näistä syistä muovimatot ovat loistava valinta jokaisen kodin lattioiksi. Muovi- eli vinyylimatot näyttävät ja tuntuvat hyvältä, minkä lisäksi ne ovat todella helppohoitoisia.

Helpon puhdistettavuuden lisäksi kaikki Tarkettin muovimatot edistävät hyvän sisäympäristön syntymistä alhaisten päästöjen ja ftalaatittomuuden ansiosta. Lisäksi vinyylimatto soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä lattialämmityksen kanssa.

Modernit muovimatot ovatkin suunniteltu erityisesti koteihin, joissa halutaan panostaa enemmän persoonalliseen ja tyylikkääseen sisustukseen kuin siivoamiseen. Kun eteisessä, keittiössä tai lastenhuoneessa on vinyylimatto, ei haittaa, vaikka koira toisi sisään kuraa, vieraat läikyttäisivät juomia tai lapset sotkisivat vesiväreillä.

NÄIHIN KOTEIHIN MUOVIMATOT SOPIVAT ERITYISEN HYVIN

kaksi lasta istuu ulko-oven edessä tarkett-muovimaton päällä

Muovimatot sopivat aivan kaikkiin koteihin, mutta erityisesti vinyylimatot sopivat:

  • Lapsiperheille: Muovimatot ovat helppohoitoisia, pehmeitä, lämpimiä ja vaimentavat ääntä.
  • Lemmikkitalouksiin: Vinyylimatot ovat helppohoitoisia ja miellyttäviä tassujen alla
  • Sisustajille: Muovimatto sopii jokaiselle, joka haluaa kotiin persoonallista ilmettä hieman huokeammin. Vinyylimattojen kuosivalikoima on laaja ja lisäksi vinyylimatto on edullinen valinta verrattuna esimerkiksi parkettiin.
  • Ympäristöarvoja arvostaville: Kaikki Tarkettin vinyylimatot ovat ftalaatittomia ja päästöt erittäin alhaiset

VINYYLIMATOISSA ON TYYLIÄ JA VALINNANVARAA

Vinyylimattoja löytyy useissa eri tyyleissä ja väreissä. Löydät varmasti jokaiseen kotisi huoneeseen parhaiten sopivan tyylin. Aloita inspiroituminen tutustumalla Tarkettin ajankohtaisiin lattiatrendeihin.

kolme erilaista Tarkettin vinyylimattoa keittiön sisustamiseen
Vinyylimatoilla luot keittiöön upeita tyylejä, minkä lisäksi ne ovat todella helppohoitoisia.
Tarkettin vinyylimatto asennettuna lastenhuoneeseen
Luonnollisen puun näköinen vinyylimatto sopii niin olo- kuin lastenhuoneeseenkin.

MUOVIMATON ASENTAMINEN

Vinyylimattojen asentamisessa paras lopputulos saadaan, kun muovimatto liimataan alustaan. Osa vinyylimatto-mallistojen tuotteista soveltuu myös irtoasennettaviksi ilman liimaa. Tällöin asennus on helppoa esimerkiksi vanhan pinnoitteen päälle. Tärkeää on kuitenkin pitää huolta, että alusta on kova, tasainen ja ehjä. 

Katso tarkemmat tiedot asennuksesta ja alustan vaatimuksista Tarkettin asennusohjeesta.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 16 Ei 0