Vinyylilankuilla rakennat kotiin helppohoitoisen ja kestävän lattian

Vinyylilankuilla rakennat kotiin helppohoitoisen ja kestävän lattian

Vinyylilankku on erinomainen valinta kodin uudeksi lattiamateriaaliksi, sillä se on todella kestävä, helppohoitoinen ja tyylikäs materiaali.

VINYYLILANKUSTA TEHTY LATTIA ON LAPSIPERHEEN JA LEMMIKKITALOUDEN VALINTA

Vinyylilankku on erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joten se sopii erityisen hyvin lapsiperheisiin sekä talouksiin, joissa on lemmikkieläimiä. Vinyylilattia on myös lemmikille mukava lattiamateriaali, sillä se ei ole niin liukas kuin vaikkapa laminaatti. Lisäksi vinyylilankusta rakennettu vinyylilattia pienentää muun muassa koiran kynsistä syntyvää kopinaa.

Vaalea lastenhuone, jossa on tiipii, leikkihevonen sekä muita lastenhuoneen kalusteita. Vinyylilattia on rakennettu vaalesta vinyylilankusta
Vinyylilankku sopii erinomaisesti lapsiperheille.

VINYYLILANKUN ASENTAMINEN ON HELPPOA JA NOPEAA

Vinyylilankkujen asentaminen onnistuu helposti, etkä tarvitse välttämättä edes leikkuria, sillä vinyylilankut saa leikattua sopiviin mittoihin pelkästään esimerkiksi mattopuukkoa hyödyntämällä. Tärkeintä vinyylilattiaa asentaessa on varmistaa, että alusta on tasainen, asennusalueen lämpötila on sopivalla tasolla eikä asennusalueella ole kosteutta.

VINYYLILATTIAN PUHDISTUS JA HOITO

Vinyylilattian puhdistaminen on käytännössä normaalia siivousta, eli esimerkiksi imurointia. Tärkeintä on muistaa, ettei irtohiekkaa tai muuta roskaa kannata esimerkiksi harjaamalla liikutella ympäriinsä pitkin lattian pintaa. Vinyylilattian pesussa kannattaa aina noudattaa valmistajan antamia suosituksia, sillä ne saattavat vaihdella hieman. Vinyylilattian pesuaineeksi sopii laminaattilattioille käytettävät pesuaineet.

VINYYLILANKKUJEN LAAJA VALIKOIMA TAKAA JUURI SINUN NÄKÖISEN LOPPUTULOKSEN

Vaikka useimmat meistä kaipaavat kodin lattialta samoja asioita, kuten helppohoitoisuutta, lämpöä ja kestävyyttä, on meillä silti myös näkemyseroja siitä, millainen lattia juuri omaan kotiin parhaiten sopii. Onneksi vinyylilankkuja löytyy moneen eri makuun. Voit valita kattavasta tyylien kirjosta mieluisimman vaihtoehdon aina aidon puun näköisestä koristeellisempaan laattakuosiin. Löydät siis varmasti juuri sinun tyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

kolme erilaista olohuonetta, joissa kaikissa on vinyylilankuista kasattu kaunis vinyylilattia
Eri sävyisillä vinyylilankuilla luot olohuoneeseen juuri oikeanlaisen tunnelman.
kolme erilaista keittiötä ja ruokailutilaa, joissa kaikissa on vinyylilankuista kasattu kaunis vinyylilattia
Vinyylilankuilla luot upean lattian niin keittiöön kuin ruokailutilaankin.

LASKURI SEKÄ K-RAUDAN PALVELUT TEKEVÄT VINYYLILATTIAN HANKINNASTA YLLÄTTÄVÄN HELPPOA

Vinyylilattian hankkiminen K-Raudasta on todella helppoa. Kaikki alkaa tietysti oman suosikkimallin päättämisestä. Kun olet valinnut kotiisi parhaiten sopivan vinyylilankun, pääset syöttämään laskuriin kotisi lattian pinta-alan, ja laskurimme laskee sinulle valmiiksi arvion siitä, kuinka paljon valitsemaasi vinyylilankkua uuteen lattiaan tarvitaan.

HYÖDYNNÄ K-RAUDAN RAHOITUS- JA ASENNUSPALVELUT

Rahoituspalvelumme avulla pystyt helposti tilaamaan isommankin määrän vinyylilankkua, ja maksat ostoksesi kätevästi pienemmissä erissä. Mikäli kaipaat apua vinyylilattian asennuksessa, asennuspalvelumme auttaa sinua ammattitaidolla ja luotettavasti.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 14 Ei 2