Hengähdyshetki kiireen keskelle

Raukeaa kylpylätunnelmaa sekä seesteisyyttä arkeen.

Osta tyylin tuotteita

Hengähdyshetki

Toivomme moodboardimme synnyttävän seesteisen olon tässä nopeatempoisessa ajassa, jota elämme. Aika ja hiljentyminen ovat nykyään todellista luksusta. Moodboardimme on luotu elementeistä ja sävyistä, joiden takana uskomme voivamme seistä vielä 50 vuoden kuluttua.

Saana ja Olli – Hengähdyshetki

Suunnittelijapariskunta Saana ja Olli loivat ajattoman moodboardin, joka huokuu raukeaa kylpylätunnelmaa, luo seesteisyyttä nopeatempoiseen arkeen ja toimii suunnitteluapuna remontissa.

Hengähdyshetki syntyi taakse jääneen kesän inspiroimana. Olemme viime aikoina fiilistelleet kylpemistä ja lukemista, joten halusimme moodboardimme kanavoivan raukeaa kylpylätunnelmaa.

Hengähdyshetkessä meitä viehättää eniten sen ajattomuus. Moodboardimme on luotu elementeistä ja sävyistä, joiden takana uskomme voivamme seistä vielä 50 vuoden kuluttua.
Toivomme moodboardimme synnyttävän katsojassa seesteisen olon tässä nopeatempoisessa ajassa, jota elämme. Aika ja hiljentyminen ovat nykyään todellista luksusta. Jos voisimme soittaa katsojille yhden kappaleen moodboardimme yhteydessä, se olisi Lau Naun Metsä ja Meri. Täydellistä musiikkia Kemiönsaaresta.

Hengähdyshetki syntyi Ceppo di Gre -laatasta


Ensimmäiseksi valitsimme Ceppo di Gre -laatan. Se on ihanan lämpimän sävyinen ja orgaaninen tuote.

Sisustuselementtien lisäksi tahdoimme tuoda moodboardiimme muita meitä kiinnostavia asioita. Moodboardissa näkyvä kirja on Charles Baudelairen proosaruno Pariisin ikävä, modernin kaupunkielämän vapaamuotoista tunnelmointia 1800-luvun puolivälistä.

Moodboard on vanha tuttu – ja erittäin hyödyllinen työkalu

Luovuudessa meitä kiinnostavat estetiikka, käytännöllisyys ja sarjallisuus, ja miten näitä voi toteuttaa vastuullisesti. Muotoilu on siis meille luonteva ammattiala.

Teemme usein moodboardeja erilaisten projektien alussa. Emme kuitenkaan vie moodboardia koskaan liian pitkälle, sillä tahdomme jättää myös sattumalle tilaa. Nykymaailmassa olemme kaikki niin valtavan ärsyketulvan ympäröiminä, että on mukavaa hiljentyä miettimään yksityiskohtia.

Moodboardia käytetään ulkosaunan sisustuksen suunnittelussa

Hengähdyshetki ei ole luotu vain silmiemme iloksi. Remontoimme 104-vuotiasta kyläkoulua ajattomalla tyylillä ja etsimme parhaillaan ulkosaunaa varten vanhaa hirsikehikkoa. Aiomme toteuttaa tilaan Hengähdyshetkestä tuttua rauhoittavaa kylpylätunnelmaa luonnonmateriaaleilla ja seesteisellä värimaailmalla.

”Saana ja Olli on suunnittelijapariskunta ja palkittu muotoiluyritys. Saana ja Olli on omien Suomessa valmistettujen tekstiilimallistojensa lisäksi tehnyt suunnitteluprojekteja useille kansainvälisille asiakkaille ja osallistunut lukuisiin muotoiluprojekteihin eri mantereilla. Saana ja Ollille tärkeintä töissään on aikaakestävä ja inhimillinen ote.”

Saana ja Olli

Täydennä tyyliä: