Reipas saunaremontti K-raudasta

Onnistunut saunaremontti K-Raudasta

Hyvin tehty kylpyhuone- ja saunaremontti lisää viihtyisyyttä ja kasvattaa kiinteistön arvoa. K-Raudan ammattilaiset toteuttavat pienet ja suuremmatkin sauna- ja kylpyhuoneremontit ammattitaitoisesti purkutöistä uusien kalusteiden asennukseen.

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat yksi suosituimmista remontointikohteista. Kun remonttihammasta alkaa kolottaa, kannattaa ensimmäiseksi ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyjään. K-Raudan Suunnittelupalvelu ja Remonttimestari auttavat sinua pääsemään parhaaseen lopputulokseen.

Ammattitaitoinen apu, laaja tuotevalikoima

Remontti suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja asiantuntevan myyjän kanssa. Sen jälkeen valitaan sopivat materiaalit ja sovitaan remontin aikatauluista. K-Raudan laajasta valikoimasta löytyvät materiaalit ja kalusteet tyyliltään erilaisten kylpyhuoneiden ja saunojen sisustukseen.

Huolellinen suunnittelu kannattaa, sillä silloin kalusteet ja pintamateriaalit valaistuksineen voidaan sovittaa yhteen mallinnoksissa. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä rakennusvaiheessa.

Tyylikkään tumma kokonaisuus

Tässä kohteessa remontoitiin lattiasta kattoon sauna, kylpyhuone ja alakerran WC. Asukkaat halusivat hieman tavallisesta poiketen pesu- ja kylpyhuonetiloihin paljon tummaa pintaa, jota raikastettiin valkoisilla yksityiskohdilla.

Talon pesu- ja WC-tilat olivat vielä lähes alkuperäiset, vaikka muuta asuntoa olikin jo vuosien varrella remontoitu asukkaan tarpeita vastaamaan. Nyt asunnon ilme koheni kerralla ja tilojen käyttöön saatiin kokonaan uutta mukavuutta.


Saunaan asennettiin uusi laattalattia ja ovi. Perinteisten seinäpaneelien kaveriksi yksi seinä pinnoitettiin tummalla kivilaatalla. Pyöreä pilarikiuas löysi kauluksen ansiosta paikkansa lauteisiin upotettuna. Näin säästettiin tilaa pienessä saunassa. Asukkaalle oli tärkeää, että saunan rappusia on helppo nousta, joten kulku tehtiin helpoksi ja lauteiden ilme viimeisteltiin sormipaneeleilla.

Jutun tuotteet

Lämpökäsitelty saunapaneeli 15x88 mm, STP, tervaleppä
Lämpökäsitelty laudelauta 28x88 mm, SHP, tervaleppä
Harvia, valaistu upotuskaulus
Sisustuskivi Dark Stone 14x150x600 PO18 0, 54 0M2
Cello, saunanovi, musta
Sähkökiuas Harvia CILINDRO PC70EE
Katso lisää kiukaita ja kiuastarvikkeita >

Inspiroidu ja lue lisää

Suunnittele viihtyisä kylpyhuone
K-Raudan Remonttimestari hoitaa remontin puolestasi
Vinkkejä saunaremonttiin

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 0