Tapetit ja seinämaalit – uudet trendit

Tapetit ja seinämaalit – uudet trendit

Kukkatapetti, kasvit ja luonnonsävyt ovat tämän syksyn trendejä seinissä. Seinän värin valinta on helppoa – maalisävytkin lainataan luonnosta.

Nousussa nyt seinäpinnoissa

  1. Kukkatapetti. Muodikkaimmat kuviot ovat rehevät kukat tai pienet kukkarykelmät.
  2. Abstraktit kuviot. Tarjolla on paljon kaksivärisiä tapetteja, joissa on abstrakteja kuvioita. Tutustu K-Raudan kuviotapetteihin.
  3. Murretut maalisävyt. Terran, ruskean ja vihreän sävyt ovat syksyn trendivärejä. Muutenkin erilaiset murretut värit ovat nyt muodikkaita. Testaa sopivia sävyjä omiin seiniisi Cellon sisämaalistudiossa!
  4. Pastellia ja hiekkaa. Tapeteissa on puuterisia pastellisävyjä ja vahvoja maanläheisiä värejä.
  5. Betoniseinät. Tehosteseinistä suosituimpia ovat urbaania betoniseinää muistuttavat pinnat, jotka toteutetaan erikoismaaleilla.

Parhaat palat seinäpinnoissa

Valkoinen kukkatapetti

Valkoinen kukkatapetti koristaa skandinaavisen olohuoneen. Engbladin White Light -kokoelman Dragon Leaf -tapetti, 43 €/rulla.

Vihreä seinämaali

Valitse rohkea seinän väri. Vihreillä maalisävyillä saat kotiin ainaisen kesän. Taustaväri on Tikkurilan maalisävy K448 Poukama. Testaa sopivia maalisävyjä kotiisi veloituksetta Cellon sisämaalistudiossa.

 

Roosa tapetti

Roosa väri on hyvä valinta seinälle. Roosa tapetti korostaa makuuhuoneen lempeää tunnelmaa. Boråstapeterin Wonderland 1455 -kuitutapetti, 78 €/rulla.

 

Taivaansininen maali

Seinän värin valinta ratkaisee koko huoneen tunnelman. Yhdistä siniseen lämmintä ruskeaa ja oljen väriä. Pohjaväri on Tikkurilan maalisävy S431 Delft.

Osan tuotteista voit tilata toimitusmyyntinä lähimmästä K-Raudasta. Valikoimat voivat vaihdella myymälöittäin.