Tapettitrendit 2019 – voimakkaita värejä ja kuvioita

Tapettitrendit 2019 – voimakkaita värejä ja kuvioita

Herätä seinä henkiin! Vuonna 2019 tapettitrendit korostavat vahvoja värejä ja kuoseja. Kontrastit tapettien taustavärin ja kuvioiden välillä ovat voimakkaita ja pintamateriaaleissa on eloa. K-Raudassa yksinmyynnissä olevien Vincent van Goghin tapettien pinta on kuin siveltimellä maalattu eli rosoa löytyy. Katso alta esimerkkejä trenditapeteista ja liisteröi upeaa taidetta seinillesi!

Mestari Vincent van Goghin siveltimestä

Vincent van Goghin maalauksellinen viininpunainen kukkatapettiseinä

Taiteilija Vincent van Goghin tuotantoon perustuvan BN Walls Van Gogh -tapettimalliston kuosit ovat tarkoin valittuja otoksia mestarin pidetyimmistä teoksista. Mallisto on suunniteltu ja toteutettu Amsterdamin Van Gogh -museon kanssa, ja se kunnioittaa sekä taiteilijan töitä että ohjenuoraa ”What is done in love is done well" eli se, mikä on tehty rakkaudella, on tehty hyvin. Kuosit edustavat erinoimaisesti vuoden tapettitrendiä. Kuvassa K-Raudan myymälöistä tilattavissa oleva tilaustuote numerolla 200328. Tapetin pinnassa on aitoja siveltimen vetoja jäljittelevä kohopinta. Koko 280 x 300 cm, 319 €.

Kukkia rakkaudesta luontoon

Van Gogh maalasi yli 50 kukka-aiheista teosta Pariisissa kahden vuoden aikana. Hän selitti kukkateosten suurta määrää rakkaudella luontoon sekä sillä, että mallit palkkioineen olisivat tulleet kalliimmiksi. Vase with Chinese Asters and Gladioli, Vincent van Gogh, 1886, BN Walls Van Gogh kuosi 220000, 56 €/rl, 502068536. Kehyksissä ja lattialla sama kuosi väreissä 220002 ja 502068538, 56 €/rl.

Hanamin aikaa – kirsikankukkia tapetissa

Van Gogh ihaili suuresti japanilaista taidetta. Kirjeessään veljelleen Theolle hän kertoi japanilaisen taiteen tekevän hänet iloiseksi. Jäljentämällä perinteisiä japanilaisia puupiirroksia hän omaksui entistä kirkkaampia värejä ja selkeämpiä ääriviivoja. Niitä on nähtävissä hänen myöhemmässä tuotannossaan. Flowering Plum Orchard, Vincent van Gogh, October 1887, BN Walls Van Gogh kuosi 220020, useita värejä, 56 €/rl, 502068805.

Kukkametsän keskellä

Vincent van Goghin voimakas siveltimen käyttö ja huomion kiinnittävät värit on saatu vangittua kiinanastereita ja gladioluksia esittävään kuosiin. Vase with Chinese Asters and Gladioli, Vincent van Gogh, 1886, BN Walls Van Gogh kuosi 220001, 56 €/rl, 502068537.

Tutustu valokuvaaja Kreetta Järvenpään luomaan Kukkiva mieli -moodboardiin, jossa Kreetta käytti Van Gogh -tapettimalliston helmiä.

Vincent van Goghin tapettimalliston löydät yksinmyynnistä K-Raudasta. Tutustu K-Raudan verkkokaupassa, tilaa ja nouda haluamastasi K-Raudasta.

Kurkien tanssi

Suunnittelija Emma von Brömssen inspiroitui itämaisessa taiteessa paljon käytetystä kevään ja pitkän elämän symbolista, kurjesta, ja loi niiden ylväästä tanssista herkkätunnelmaisen ja rytmikkään tapettikuosin. Valkoisten ja kullansävyisten kurkien tanssi herää eloon tyylikkäällä, himmeästi hohtavalla harmaanruskealla taustalla.
Dancing Crane Special Edition, Modern Spaces, Engbland & Co,
kuosi 4581, useita värejä, 109 €/rl, 502084720.

Paratiisin linnut

Malli on saanut innoituksensa 1700-luvun kiinalaisista kukka- ja lintumaalauksista, joissa pyrittiin mielen virkistämiseen ja esteettiseen kiehtovuuteen. Levollisen kaunis kuosi on painettu silkkimäisen himmeästi hohtavalle pohjalle. Kukkivia oksia sekä lintuja esittävä kuvio on maalattu käsin. suunnittelijan käsin maalaama. Paradise Birds, Oriental Dreams, Boråstapeter, kuosi 1902, useita värejä, 106,90 €/rl, 502060568.

Rustiikki kohtaa nykyajan

Rivièra Maison -tapettimalliston valikoimista löytyy kodikkaita tapetteja, joiden ilme on pehmeän hillitty, mutta samaan aikaan huomiota herättävä. Tässä kaunis tapetti BN Maison 2 piirroskuvien ystävälle.

Tarvitsetko niksejä ja apua tapetointiin?

Tapetin menekin laskeminen, nurkkien tapetointi ja kuvioiden kohdistus sekä muut tapetoinnin vinkit löydät tapetointivinkeistämme. Aina voit kysyä lisää myös K-Raudan remonttineuvonnasta.

Tapetoijan työkalut