Keittiöremontti K-raudan tapaan: Katso video!

Keittiöremontin ei aina tarvitse olla suurta ja aikaa vievää. Mainioon lopputulokseen pääsee, kun maalaa ovet ja vaihtaa niihin vetimet. Keittiön uuden ilmeen viimeistelevät uudet pöytätasot. Kun haluat vielä enemmän, siihenkin löydät kaiken tarpeellisen K-raudasta.

Keittiössä vietetään kotona paljon aikaa, joten ei ole ihan sama, minkälaisia seiniä siellä tuijottaa.  Kun keittiökalusteet alkavat näyttää aikansa eläneiltä on aika ryhtyä työhön. Fiilistelyn voit aloittaa vaikka katsomalla ensin keittiövideomme.

Vetimet ja kalustemaalit

Jos rungot ja ovet ovat päällisin puolin kunnossa, voi remontin saada aikaan maalaamalla ovet ja vaihtamalla niihin vetimet. K-rauta tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vetimiä. Niiden joukosta löydät niin messinkisiä, muovisia, puisia kuin teräksisiäkin vaihtoehtoja. Materiaalien lisäksi myös tyyleissä on, mistä valita.

Keittiökalusteiden maalaamiseen oiva vaihtoehto ovat esimerkiksi monikäyttöiset V33-maalit, joilla voit maalata sekä kaapinovet että esimerkiksi kaakelit.

Keittiökalusteet

Kun keittiö vaatii hieman enemmän remontointia, on aika vaihtaa työtasot, ovet, hanat, altaat ja rungot. K-raudan myymälöistä löydät valikoiman mallikeittiöitä, jossa voit tutustua siihen, miltä kalusteet näyttävät ja tarvittaessa Suunnittelupalvelumme mallintaa kalusteet 3D-malleina keittiöösi. K-raudasta voit hankkia kerralla koko keittiön tai erillisiä kalusteita.

K-raudan palvelut apuna keittiöremontissa

Keittiön suunnittelussa ja toteutuksessa sinua auttavat K-raudan asiantuntevat ammattilaiset, jotka suunnittelevat ja toteuttavat remontin yhdessä kanssasi, jos niin haluat. Muista hyödyntää myös Kuljetus- ja Rahoituspalvelumme.

Lue lisää K-raudan palveluista >

Videossa näkyvät tuotteet:

Allas: V & B Omnia Double Buttler 632391 (89,5x220x630)
Hana: Damixa Lyra 51001.00
Laatta: Primus 10 x 20 cm mattavalkoinen
Runko: VA Valkoinen melamiini
Viimeistelylevyt: VA Valkoinen melamiini
Ovet: Saara valkoinen maalattu peiliovi HR5
Vedin: TI 9
Työtaso: WL14 vaalea puu