Tikkurilan vuoden 2016 maalitrendit
Tikkurilan vuoden 2016 maalitrendit

Tikkurilan talvi on täynnä kiinnostavia maaliuutuuksia. Teitpä sitten uutta tai parantelit vanhaa; uutuusmaalien ja uudistuneiden tuotteiden joukosta löydät taatusti tarkoituksiisi sopivat maalit. Virittäydy fiiliksiin katsomalla video vuoden 2016 maalitrendeistä!

 1. Tikkurila Black  -Täydellinen musta seinä

 

Tikkurila Black tuo ryhtiä ja tunnetta sisustukseen.

 

Miltä näyttäisi täydellisen musta seinä? Tikkurila Blackin avulla se on nyt muutaman pensselinvedon päässä. Yhdessä sisustussuunnittelijoiden kanssa suunniteltu sisäseinämaali tuo ryhtiä ja tunnetta sisustukseen. Se antaa kunnon raamit tauluille, huonekaluille ja sisustusesineille. Puolihimmeä pinta on helppo pitää puhtaana, sillä siihen ei jää herkästi sormenjälkiä.

 Lue lisää ja osta Tikkurila Blackiä >

Muista myös valkoinen Lumi-sisäseinämaali! 

2. Tikkurila Multistop - Erityispohjamaali

Estää tummentumista ja uuteaineiden kulkeutumista maalipintaan.

 

Kun haluat varmistaa, että pinta säilyy valkoisena pitkään, kunnon pohjatyö on vaivan arvoinen. Tikkurila Multistop on peittävä ja monipuolinen eristyspohjamaali, joka estää tummentumista aiheuttavien puun uuteaineiden kulkeutumista maalipintaan. Multistop soveltuu sekä uusille että aiemmin käsitellyille puupinnoille sisätiloissa.

Lue lisää ja osta Tikkurila Multistopia >

Yhteensopivat pintamaalit:

3. Tikkurila Paneelikatto Valkoinen

Täsmätuote uusille ja vanhoille paneelikatoille.

 

Markkinoiden valkoisin paneelikattomaali Paneelikatto Valkoinen on vesiohenteinen täsmätuote uusille ja vanhoille paneelikatoille. Se raikastaa vanhat ja tummuneet paneelipinnat. Tuotteessa on nyt uusi koostumus, joka peittää entistä paremmin, tasoittuu kauniisti eikä valu tai roisku.

Lue lisää ja osta Tikkurila Paneelikatto Valkoista >

4. Tikkurila Muuri

Vaatiiko vanha takka tai muuri uutta pintaa?

 

Lämmönkestävällä Tikkurila Muuri -takka- ja palomuurimaalilla saat tulisijalle näyttävän, karhean pinnan, joka kestää lämpöä. Täyshimmeä, vesiohenteinen maali kestää lämpöä erittäin hyvin ja tekee pintaan hengittävän, vesihöyryä läpäisevän pinnan. Muurista on saatavilla valkoisen lisäksi kahdeksan kaunista, vaaleaa sävyä.

Lue lisää ja osta Tikkurila Muuria >

5. Tikkurila Siro -Himmeä pinta kattoon

Tikkurila Siro Himmeä on nyt aiempaa helpompi levittää.

 

Tikkurila Siro Himmeä on vastaus kattomaalaajan tarpeisiin. Koostumukseltaan entistäkin himmeämpi kattomaali on nyt aiempaa helpompi levittää. Telatessa maali ei roisku eikä siitä jää ikäviä raitoja. Täyshimmeä maali antaa katolle heijastamattoman kauniin pinnan. Joutsenmerkillä varustettu maali on saatavilla useassa eri purkkikoossa.

 Lue lisää ja osta Tikkurila Siro Himmeää >

6. Tikkurila Helmi

Laadukas kalustemaali puu- ja metallipinnoille.

 

Kun kalusteet ja muut kodin pienemmät pinnat vaativat uutta käsittelyä, on apunasi Tikkurila Helmi. Laadukas kalustemaali tuo kauneutta puu- ja metallipinnoille. Tutkitusti turvallinen Helmi on mietohajuinen ja voi maalata sillä niin ikkunanpuitteet, ovet, listat, kaapistot, lämpöpatterit kuin lelut.

Lue lisää ja osta Tikkurila Helmiä >

7.  Tikkurila Liitu

Liitutaulut piristävät nyt koteja sadoissa eri sävyissä.

 

Syksyn ehdoton trendituote on Tikkurila Liitu, jonka käytössä vain luovuus on rajana. Persoonalliset liitutaulut piristävät nyt koteja sadoissa eri sävyissä. Liitu on helppo työstää ja sillä saa näppärästi aikaan tasaista jälkeä. Kaunis, mattamainen pinta sopii hyvin yhteen Tikkurilan Harmony-sisustusmaalin kanssa. Liitutaulu on oiva vaihtoehto perusmaaleille ja tapeteille, kokeile!

 Lue lisää ja osta Tikkurila Liitua >

Yhteensopiva seinämaali

8. Tikkurila Taika Glow

Hohtoa pimeään, jopa 6 tuntia!

 

Monien mahdollisuuksien Tikkurila Taika Glow tuo valon pimeään. Upea, valoista latautuva efektilakka hohtaa pimeässä ja soveltuu käytettäväksi useimmilla maalattavilla sisäpinnoilla. Taika Glown hohto kestää jopa kuusi tuntia.

Lue lisää ja osta Tikkurila Taika Glowta >

Tutustu myös Tikkurilan vuoden 2016 väritrendeihin

Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Tikkurilan maaleista

Tutustu myös:

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}