Hajottamo-blogi tapetilla

Vaihda kotisi ilmettä kauniilla tapeteilla. Katso alta Hajottamo-blogin Heidin kirjoitus tapeteista ja inspiroidu seinäremonttiin. Toteutettu yhteistyössä K-raudan kanssa.

Maailmassa on varmaan miljoona ihanaa tapettia joita mieluusti liisteröisin kotini seinille. Vaan meikäläinen kun on melkoisen helposti kyllästyvää sorttia, niin en oikein raski sijoittaa isoja rahoja pelkkään paperiin - merkkitapetit kun maksavat helposti vähintään sen satasen rulla. Minä olen tykästynyt jo vuosia sitten K-Raudan myymiin Eco -tapetteihin, hinta-laatusuhde on näissä tosi hyvä.

Kokosin näihin kollaaseihin Econ tapetteja, joista itse tykkään erityisesti siksi, että monet näistä näyttävät läheltä ja kaukaa ihan erilaisilta.

Hajottamo-blogi tapetilla
Ruudullinen Blur on ihana! Hillitty ja trendikäs.

Vanhan talon eteiseen tai vaikka ruokailutilaan toisi persoonaa tuo villakankaasta inspiraation saanut Glen of Imaal.

Niin retro kuin tämän Soft Square -tapetin sävy onkin, niin minusta se on aika elegantti ja rohkea.

Corn persikkaisissa kuvioissaan istuisi varmaan aika monen kotiin tällä hetkellä. Olisipa aika ihana vaikka tytön makuuhuoneessa.Raidat seinissä on aina in, ja tämä Faded stripe sopii mihin tilaan vaan.

Mustaa maalia laitetaan paljon seiniin, miksei siis mustaa tapettiakin? Yritän itse keksiä tilan tälle Facade -tapetille, niin paljon tykkään.

Little big -tapetissa on huikea kuvio!

Ihana sinisävyinen valokuvatapetti Water Line on voimakas, mutta vaikkapa kokovalkoisten huonekalujen taustana aika vaikuttava...On ollut kiva huomata, että pitkään valloilla ollut mustavalkoisen sisustamisen trendi on jäämässä pikkuhiljaa taka-alalle ja ihmiset ovat alkaneet taas käyttämään värejä. Varsinkin hillityt ja murretut sävyt tuovat suurina pintoina persoonaa sinne mustavalkoisenkin sekaan, eikö vain?


Yksi näistä kollaasien tapeteista meiltä jo seinältä löytyykin, huomenissa vähän remppaotoksia yläkerrasta!
* Postaus tehty yhteistyössä K-Raudan kanssa.

Tästä alkuperäiseen blogikirjoitukseen >>