Oma koti onnenpesä -bloggari valitsi suosikkitapettinsa K-raudan kevään uutuuksista

Olohuoneen pintojen uusistus on ollut jo pitkään mielessä ja nyt siihen tuli hyvä mahdollisuus!

Olkkarissa olikin alkuperäiset tapetit, jotka on tympäiseet jo siitä hetkestä, kun ne rakennusvaiheessa laitettiin. Liian voimakas raitakuvio ei vaan ollut yhtään mun makuun (vanhat valokuvat ovat siitä syystä melko rajattuja). Vuosien saatossa tapettiin kuitenkin tottui.  Tapetit irtosivat seiniltä kuin unelma, saatiin nimittäin kavereilta lainana hyörytin jota voin suositella lämpimästi tapetin irroitukseen. Yleensä tuo irroitusvaihe on tuottanut hikeä ja tuskaa ;) Tässä muutamia kuvia olkkarista ennen muutosta (en hokannut ottaa kuvia juuri ennen tapettien repimistä).

 Tapetin valinta oli melkoisen haasteellista. K-raudan Eco- tapetteista, kun löytyy niin paljon valinnan varaa! Kevät on myös K-rautaan on tullut aivan ihania tapettiuutuuksia. Tapetteja löytyy moneen makuun, eri sävyissä ja kuoseissa. Meillä oli etsinnässä vaalea, harmahtava yksinkertainen tapetti. Lopulta päädyimme Econ Simplicity malliston Flos 3679 -tapettiin. 

Flosh- tapetissa on pieni, kaunis kuvio. Tapettia löytyy useassa eri sävyssä. Aluksi mietin tuleeko pieni kuvio olemaan hassun näköinen isossa tilassa, mutta ei se ollut. Kuvio ei tokikaan juuri näy kaukaa katsoessa. Pariovien seinällä tuo kaunis, pieni kuvio pääsee oikeuksiinsa. Pohjaväri on juuri täydellisen vaaleanharmaa. Ja oli hyvä valinta tuo pieni kuvioinen tapetti sillä olohuoneen vieressä olevassa eteisessä tapetin kuvio on melko iso ja voimakas. Eteisen tapetti on myös K-raudan valikoimasta.

Kun pohjatyöt oli saatu tehtyä niin olohuoneen uusi ilme syntyi muutamassa päivässä. Tapetoinnin isäntä suoritti päivässä, kehui kovasti tapettia joka oli helppo tapetoida ja pienen kuvion ansiosta kiitollinen sillä pienet kauneusvirheet tapetoinnissa eivät näy ollenkaan. Voi, että olen rakastunut meidän uuteen olohuoneeseen!