Kätevät säilytysratkaisut

Kätevät säilytysratkaisut

Lähes jokaisessa asunnossa on sama pulma: säilytystilaa ei ole riittävästi. Täydellisen säilytysjärjestelmän suunnitteleminen on haastava ja mielikuvitusta venyttävä projekti. Onnistumisen taustalla on huolellinen esityö.

 Apua suunnitteluun saat K-raudasta.

1.Tarpeet paperille

Säilytystarpeet lähtevät käyttäjien tarpeista ja tottumuksista. Ne kannattaa kirjata ylös jo ennen suunnittelijan puoleen kääntymistä.

Tarvitaanko tilaan:

  • Harrastusvälineille ja minkälaisia ne ovat? Harrastetaanko perheessä keräilyä, autojen duunaamista, askartelua?
  • Tarvitaanko esimerkiksi kenkäfriikille erikoiskaappeja?
  • Mihin pakataan yökylässä käyvien kavereiden petivaatteet?

Ideaalisessa tilassa vaatteet, kodin tekstiilit, harrastustarvikkeet ja siivousvälineet säilytetään siellä, missä niitä eniten käytetään. Harvoin käytettävät tarvikkeet ja esimerkiksi kausivaatteet voi varastoida kauemmaskin pois tieltä ja näkyvistä.

2. Vertaa ja valitse

Säilytysjärjestelmää valittaessa kannattaa miettiä sen kestävyyttä ja muunneltavuutta. Joustava järjestelmä elää tarpeiden muuttuessa ja venyy moneen tarpeeseen myös pitkälle tulevaisuuteen. Käytettävyys ja kestävyys ovat tärkeitä kriteereitä, joutuvathan säilytysjärjestelmän osat kovalle kulutukselle joka päivä. Miten helposti korit kulkevat kiskoissaan? Pysyykö hylly tukevasti paikallaan? Onko hyllyjen väliä helppo muuttaa? Avautuuko ovi sulavasti ja hiljaisesti?

Ulkonäön lisäksi myös kestävyys ja käytettävyys ovat tärkeitä kriteerejä suunniteltaessa toimivaa säilytyskokonaisuutta.

 

Toimiva säilytysjärjestelmä voidaan suunnitella mihin sisustustyyliin tahansa. Viimeistään liukuovissa voi päästää  luovuutensa valloilleen. Levypintaisten liukuovien lisäksi voi valita kokopeiliä, osapeiliä, lasia ja erilaisia pinnoitettuja vaihtoehtoja.

3. K-raudan asiantuntijat auttavat

K-rautojen säilytysjärjestelmävalikoima on maan laajin. Innokkaalle rakentajalle on myös hylly- kisko- ja  kannakevaihtoehtoja ja koristeellisia sisustushyllyjä oman järjestelmän kokoamiseen. K-raudan suunnittelupalvelu auttaa sinua kokonaisuuden suunnittelussa olipa tarve sitten makuuhuoneessa, eteisessä tai vaikkapa autotallissa.

Toimiva säilytys saa arjen sujumaan.

K-rauta tarjoaa maan laajimman valikoiman ratkaisuja säilytyspulmiin: meiltä saat Cellon, Elfan, Sovellan ja Inarian säilytysjärjestelmät sekä liukuovet moneen tilaan. Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu ja rakenna niistä toimiva kokonaisuus mittojesi mukaan. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua suunnittelussa ja toteutuksessa.