Cello Roller ja Cello Smart säilytyskokonaisuudet

Cello Roller ja Cello Smart säilytyskokonaisuudet

Cello Roller sopii kodin moniin tiloihin: eteiseen, vaate-, pukeutumis- ja kodinhoitohuoneeseen sekä varastoon ja autotalliin. Cello Smart uudistaa kätevästi vanhat kaapistot ja piilottaa tavarat katseilta.

Vaatteet, tavarat, varusteet ja tarvikkeet löytävät oman paikkansa Cello-säilytysratkaisuissa, jotka ovat helposti muunneltavissa tilan, toiveiden ja elämäntilanteen mukaan.

Cello Roller -järjestelmä on helppo koota ja saat sen helposti mukaan myös muuttaessasi.

 

Cello Roller -koripaketeista, hyllyistä ja tangoista rakennat tarpeitasi vastaavan ja toimivan säilytystilan vaikka kaapiston  sisälle. Korien kiskoissa on pieni pyörä, joten korit liukuvat sulavasti ja niitä on helppo käyttää. Cello Roller -järjestelmää  myydään sekä valkoisena että hopeanharmaana.

 

 Cello Smart -liukuovet ovat uuden ajattelun tulos

Varastostamme saat nopeasti edulliset, hyvälaatuiset ovet vakiomitoilla. Cello Smart -liukuovet piilottavat tavarat katseilta ja säästävät tilaa. Kätevien peitelistojen ja profiilien ansioista voit uudistaa myös vanhat kaapit ja saat hetkessä uuden ilmeen kotiisi.

Käytännöllisiä Cello Smart -liukuovia on kolmea eri mallia: valkoinen melamiini, valkoinen maalattu lasi ja kirkas peili.    Jokaisessa ovimallissa on hopeanväriset alumiinikehykset sekä ylä- ja alapyörästöt valmiiksi kiinnitettynä. Pyörästön säätövara on 2 cm. Ovien koot ovat 620 x 2340 mm ja 820 x 2340 mm. Ovet sopivat huoneeseen, jonka minimikorkeus on 237 cm.