Elfa Classic & Utility säilytysratkaisut

Elfa Classic & Utility säilytysratkaisut

Elfa Classic säilytysjärjestelmät ovat tehokkaita tilansäästäjiä ja toimivat kaikkialla. Komponenttien yhdistelmien lukematon määrä mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut.  Olipa kyseessä eteinen, makuuhuone, olohuone, autotalli tai lastenhuoneen järjestäminen – Elfa auttaa saavuttamaan parhaan tuloksen taistelussasi lisätilan saamiseksi.

Teräskomponentit ovat lujia ja vakaita. 10 vuoden takuu!

 

Teräskomponentit ovat lujia ja vakaita. Ne kestävät vuosikymmeniä normaalissa käytössä ja koettelemuksissa. 10 vuoden takuu on todellinen laadun tae. Järjestelmä on helppo ottaa mukaan muuttaessa, tai ehkäpä haluat jättää sen asunnon seuraavalle omistajalle? Kaikki arvostavat hyvää säilytysratkaisua joten se myös nostaa talosi arvoa.

Elfa utility helpottaa varastointia tiloissa, jotka yleensä jäävät ilman huomiota. Autotalli, siivouskomero, askarteluhuone, kaikki helposti muunnettavissa hyvin toimiviksi varastointitiloiksi. Järjestelmä on täysin yhteensopiva muiden Elfa® classic-hyllyjärjestelmän osien, kuten kiskojen, kannattimien, lankahyllyjen jne. kanssa.