K-lahjakortti arvonnan säännöt 2022

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan kauppa, y-0109862-8 Työpajankatu 12, 00580 Helsinki

Arvonnan yhteistyökumppanit: Kesko Oyj:n K-Rauta -ketju

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1 kpl) 500 euron arvoinen K-lahjakortti. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 31.1.2023 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi voittaja sitoutuu haastattelun antamiseen ja julkaisemiseen siitä, miten hän on käyttänyt voittamaansa palkintoa.

Palkinto toimitetaan voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-Rauta-ketjuun kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuminen vaatii K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittymisen. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki K-Raudan remonttiasiakkaaksi aikavälillä 28.9.-31.12.2022 liittyneet, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 31.1.2023 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-Rauta -ketjun sivustolla. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat tiedot kysyttyihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran. Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittymisen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat:

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 31.1.2023 mennessä.

Arvonnan järjestäjä järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla 31.1.2023 mennessä, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 20.2.2022 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kesko Oyj:n K-Rauta-ketjun arvonta-, kampanja ja kilpailurekisteriin.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected]esko.fi.

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Tietosuojaseloste Kesko K-Rauta arvonta, kampanja, kilpailu https://www.k-rauta.fi/sivu/tietosuojaseloste-kesko-k-rauta-arvonta-kampanja-kilpailu