K-Rauta-hero-banner

Tietoa poikkeustilanteista

Koronaviruksen vaikutukset verkkokauppamme toimintaan

Kesän sesongista ja koronaviruksesta johtuen verkkoon painottuva asioiminen näkyy verkkokaupassamme kasvavina asiakasmäärinä. Poikkeuksellinen tilanne saattaa näkyä esimerkiksi tilausten käsittelyssä tai asiakaspalvelussamme normaalia pidempinä käsittelyaikoina. Alta löydät hieman lisätietoa joistakin vaikutuksista. K-Raudan toimista koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi voit lukea täältä.

Asiakaspalvelu

Verkkokauppamme asiakaspalvelu saa tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon yhteydenottoja, jonka johdosta viesteihin ja puheluihin vastaaminen kestää normaalia pidempään. Verkkokaupan asiakaspalvelu vastaa viesteihin saapumisjärjestyksessä, joten pyydämme ystävällisesti, ettet lähettäisi useaa viestiä samasta asiasta. Olemme erittäin pahoillamme pitkästä käsittelyajasta ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä tilanteen helpottamiseksi. Olemme myös lisänneet asiakaspalvelumme henkilöstön määrää, jotta pystymme paremmin vastaamaan poikkeukselliseen tilanteeseen ja palaamaan normaaleihin käsittely- ja vastausaikoihin mahdollisimman pian.

Huomaathan, että löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin myös verkkokauppamme Asiakaspalvelu-sivulta. Chat-myyjämme palvelevat verkkokauppatilaamiseen liittyvissä asioissa sinua arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 10-18. Myymäläkohtaisen saatavuuden näet tuotesivulla, valitsemalla suosikkimyymälän joko sivuston oikean yläkulman ”Valitse myymälä”-painikkeen kautta tai valitsemalla suosikkimyymälän ”Nouto myymälästä”-painikkeen kautta. Saatavuustiedusteluissa voit olla yhteydessä myös suoraan K-Rauta -myymälään. Myymälöiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.k-rauta.fi/myymalat. Voit jättää verkkokauppaa tai myymälää, tuotetta tai K-Rauta -ketjua koskevan palautteen, yhteydenottopyynnön asiakaspalvelulle tai tarjouspyynnön myymälälle lomakkeemme kautta.

Nouto myymälästä

Suurista tilausmääristä johtuen, saattaa tilausten keräyksessä ilmetä paikoitellen viiveitä. Pyrimme kuitenkin käsittelemään kaikki tilaukset mahdollisimman pikaisesti. Saat myymälästä viestin, kun tilauksesi on kerätty ja noudettavissa. Mikäli sinulla on tiedusteltavaa tuotteiden tai palveluiden saatavuudesta, löydät myymälöidemme yhteystiedot www.k-rauta.fi/myymalat.

Kaupan kuljetuspalvelu

Mikäli tilaat tilauksesi toimituksella, on Kaupan kuljetuspalvelu usein nopein toimitustapa, mikäli se on tilauksellesi valittavissa. Voit valita Kaupan kuljetuspalvelun ostoskorissa. Huomioithan, että toimitustavat vaihtelevat tuotteittain ja alueittain. Myymälä ottaa sinuun yhteyttä vielä erikseen tarkemman toimitusajan sopimiseksi. Lisätietoja eri toimitustavoista löydät verkkokauppamme tilaus- ja toimitusehdoista.