Ainoakoti

Ainoakoti

Ainoakodin kaikki talomallit ovat muuttovalmiita ja asiakkaan toiveiden mukaan muunneltavia.

 Muuttovalmis on mutkaton

Ainoakodin rakentaminen on sinulle todella vaivatonta. Me huolehdimme puolestasi rakentamiseen liittyvistä pienistä ja suurista asioista. Saat tietää talosi pitävän rakentamisaikataulun sekä kiinteän hinnan sovitulle toimitussisällölle jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä.

 Sisältä ja ulkoa toiveittesi mukaan muunneltava

Räätälöimme talon pohjaratkaisun ja sisustusvalinnat juuri sinulle sopiviksi. Talon ulkonäkö on tietenkin tärkeää: voit valita mm. kattomuodon ja julkisivumateriaalin. Jos haluat sisustaa itse, valitse SisU-toimitussisältö. Sisustajan unelma antaa mahdollisuuden valita kiintokalusteet, kodinkoneet ja pintamateriaalit täysin vapaasti. Kannattaa tutustua myös ainutlaatuisiin Tempo-malleihimme. Valoa ja tilan avaruutta korostavat talot sopivat hyvin kapeallekin kaupunkitontille.

Avaimet käteen -talopaketin toimitussisältöön kuuluvat aina myös lämmönlähde, takka sekä rahdit tontille kaikkialla Manner-Suomen alueella. Me kannamme myös päätoteuttajan vastuun koko toimitussisältömme osalta, joten vastaamme mm. rakennustyömaan työturvallisuudesta ja putoamissuojauksesta. Ainoakoti on taloudellisesti fiksu ja turvallinen valinta: muuttovalmiin Ainoakodin toimitussisältö kattaa tavallisesti noin 80 prosenttia rakentamisen kokonaiskustannuksista. Katso laskelma toteutuneista kustannuksista.

 

Luotettava kumppani

Kun valitset Ainoakodin, saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen rautaisen ammattilaisen. Ainoakotien toimittaja on luokiteltu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Se on lisäksi Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama Luotettava Kumppani. Henkilökohtainen talomyyjä on mukanasi koko projektin ajan, talomallin valinnasta muuttopäivään saakka. Ja oman rakennusprojektisi etenemistä seuraat oman extranetin kautta, johon kaikki rakentamisen työsuoritukset kirjataan.

Ainoakoti-esite
Ainoakoti-esite

Tutustu Ainoakodin esitteeseen!

Uutuusmallisto Ainoa Valo

Uuden Ainoa Valo -malliston talot ovat nimensä mukaisesti valoisia, täynnä ihastuttavan avaria ja toimivia tiloja. Yhtenäisiksi suunnitellut olohuone-keittiöt, suuret ikkunat ja yksikerroksisten mallien viistot sisäkatot korostavat tilantuntua entisestään. Modernit talomallit on suunniteltu sopimaan myös hiukan pienemmille kaupunkitonteille.

Ainoa Valo -taloissa on lisäksi reilusti runkosyvyyttä, mikä mahdollistaa helpon ja monipuolisen muunneltavuuden. Malleille on ominaista myös takapihan rauhaan sijoitettu yhtenäinen ja tilava terassi.

Tutustu tarkemmin mallistoihin Ainoakodin verkkosivuilla.