Asuntomessut 2017

Asuntomessut 2017

Tässä muutamia makupaloja Mikkelin asuntomessuilta, ole hyvä. Molemmissa Ainoakodin messukohteissa oli esillä myös K-Raudan ja Cellon tuotteita.

Muuttovalmiit Ainoakodit olivat mukana Mikkelin Asuntomessuilla 14.7.-13.8.2017

Villa Ainoa Elisa 106, messukohde 22

Suunnittelun lähtökohtana on ollut asukkaan toiveet, erityisesti tilojen selkeys, liikkumisen helppous ja näkymät Saimaalle. Talossa halutaan elää hyvää elämää pitkään ja onnellisesti.

Talon suunnittelun lähtökohdaksi valittiin Ainoakodin vakiomalli 106, jossa on talon jatkeena erillinen saunaosasto.

Mikkelin K-Raudan sisustussuunnittelija, Ulla Tuulasjärvi suunnitteli tulevan asukkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä unelmien kodin sisustuksen. Ulla oli mukana jo edellisen talon pintamateriaalien valinnoissa. Siellä olleita hyviä väriyhdistelmiä ja ratkaisuja toteutettiin myös uudessa kodissa. Tietenkin uusilla ideoilla höystettynä.Villa Ainoa Helka 139, messukohde 17

Talon suunnittelun lähtökohtana olivat asiakkaan toiveet sekä tontin ominaisuudet.

Kaunis näkymä järvelle haluttiin hyödyntää sisätilojen järjestystä mietittäessä. Oleskelutilat ja terassit sijoitettiin järven suuntaan. Mikkelin K-Raudan talomyyjän, Kimmo Ihalaisen kanssa taloa lähdettiin muokkaamaan. Lähtökohdaksi otettiin Ainoakodin malli Aika 139 ja siitä toteutettiin asiakkaiden unelmien talo. Talo on porrastettu niin, että olohuone ja keittiö ovat 60 cm alempana kuin muut tilat. Näin talo on saatu istutettua loivalle rinnetontille luontevasti. Näkymät järvelle ovat upeat! Kokonaisuuden kruunaa lämmin kahden auton talli.

 

Messutaloissa K-Raudan ja Cellon tuotteita

Molemmissa kohteissa oli esillä K-Raudan sekä K-Raudan oman tuotemerkin Cellon tuotteita. Cellolta esillä olivat tämän kesän uutuuskaasugrillit Cello Platinum 6 ja Cello Carbon 4 sekä ulkokalusteita.

 

Villa Ainoa Elisassa esillä mm.:

Villa Ainoa Helkassa esillä mm.:

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0