Kahden terassin talo hurmasi asuntomessuilla Porissa 2018

Kahden terassin talo hurmasi asuntomessuilla Porissa 2018

Aktiivisen lapsiperheen mieltymyksiin räätälöity K-Raudan Ainoakoti-malliston talo sai nimekseen Casa Terde erityisesti komean, kaksion kokoisen kattoterassin innoittamana.

Ainoakodin 175-neliöinen talo Casa Terde on räätälöity pohjaratkaisuiltaan ja materiaaleiltaan asukkaiden toiveiden mukaiseksi yksilölliseksi kodiksi. Perheen eri toiminnoille on luotu yksittäisiä tiloja – tinkimättä kuitenkaan avaruudesta ja yksilöllisistä tarpeista.

Valoisa, korkea olohuone on yhteydessä ruokailutilaan ja harmoniseen Cello-keittiöön. Moderneissa keittiökalusteissa on paljon lasku- ja säilytystilaa. Ylä- ja alakaapistojen kaksi eri syvyyttä muodostavat kehyksen avaralle tilalle. Ovimalleissa on yhdistetty modernia täysmattaa Pääskylä greigeä ja puukuvioista Paavalniemeä.

Laavabetoni-laminaatista tehty saareke toimii myös tarjoilutilana.

Kaksi lastenhuonetta sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa, kun taas yläkerta on aikuisten valtakuntaa. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on monien haaveilema käytännöllinen "walk-in"-vaatehuone sekä oma kylpyhuone. Parvella on reilusti tilaa oleskeluun, näkymä alas olohuoneeseen sekä kulku isolle, kaksion kokoiselle kattoterassille.

67 neliön kattoterassi toimii kesällä keittiönä ja perheen olohuoneena. Osittain pergolalla katetulla aurinkoisella terassilla voi myös viihtyä katseilta suojassa. Kuvassa etualalla ovat Cello Colorado -puutarhakalusteet ja vasemmalla näkyy Cello Alicante -sarjan kalusteet.

Alaterassin yhteydessä on ylellinen Cello Spa Ruka -ulkoporeallas. Sähkölämmitteinen ulkoporeallas lämpenee nopeasti ja tarjoaa kylpyhetkiä ympäri vuoden.

Tule tutustumaan Ainoakoti Casa Terdeen Porin asuntomessualueelle ja poimi mukaasi raikkaat ideat isolle tai pienelle terassille. Inspiroivat terassit sisustaa ja stailaa raikkaaseen tyyliinsä kukkia ja kasveja rakastava Kukkala.fi-blogin kirjoittaja Sanna Rasku.

Ainoakoti Casa Terde, kohde nro 30

  • 5h+k+s+autokatos
  • 175 m2
  • Matalaenergiatalo

Ainoakoti-talomallistoa myy K-Rauta
Tutustu Ainoakoti-mallistoon

Tutustu taloon tarkemmin: