Upea kattoterassi kruunaa Casa Terde -talon Porin Asuntomessuilla

Upea kattoterassi kruunaa Casa Terde -talon Porin Asuntomessuilla

Casa Terden kattoterassi ja alaterassi laajentavat kotia ulkotiloihin. 67 neliön kattoterassi toimii kesällä perheen keittiönä ja olohuoneena. Osittain katetulla aurinkoisella kattoterassilla saa olla omassa rauhassa katseilta suojassa.

K-Raudan Ainoakoti-malliston asuntomessukohde Casa Terde toteuttaa asukkaidensa toiveet monikäyttöisistä ulkotiloista. Kattoterassille on ryhmitelty ulkokalusteita oleskeluun, auringonottoon, ruokailuun ja grillaamiseen.

Katetun pergolan alla on vierekkäin kaksi Cello Colorado -pöytää, joiden ympärille mahtuu isompikin joukko ruokailemaan. Pöytien päälle on tehty kaunis ”kaitaliina” Cello Hexatile -kuviolaatoista. Laattojen alle liimattiin huopatarrat. Laatoista voi muotoilla haluamansa kokoisen asetelman ulkopöydälle, ja ne toimivat myös kätevinä pannunalusina kuumille astioille.

Casa Terden terassien sisustuksen ja ruukkuistutukset on suunnitellut Kukkala-blogin Sanna Rasku. Ruokailuryhmän yläpuolelle Sanna teki raudoitusverkkotelineen, johon ripustettiin lasisiin hillopurkkeihin istutettuja pieniä kaktuksia ja rottinkisia lyhtyjä, joissa on led-valot. Katso ohje Kukkala-blogista.

Kattoterassilla myös kokkaillaan ahkerasti. Cello Platinum –kaasugrillin ja Cello Quantum –hiiligrillin vieressä on itse tehdyt, pyörillä kulkevat kesäkeittiökärryt, jotka toimivat kätevästi tarjoilu- ja laskutilana. Katso kesäkeittiön ohje.

Alaterassilla on ylellinen Cello Spa Ruka –ulkoporeallas. Sähkölämmitteinen ulkoporeallas lämpenee nopeasti ja tarjoaa kylpyhetkiä ympäri vuoden.

Toteuta itse Casa Terden ideat! Katso ohjeet:

Raudoitusverkko pöydän yllä

Kesäkeittiökärry

Kaitaliina laatoista

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 2