Asuntomessut

Asuntomessut

Fiilistele tulevan kesän asuntomessuja jo etukäteen! Tässä muutamia makupaloja, ole hyvä.

Muutovalmiit Ainoakodit mukana Mikkelin Asuntomessuilla 14.7.-13.8.2017

Villa Ainoa Elisa 106, messukohde 22

Asukkaan koti on Ainoa Idea 106, johon on tehty runsaasti hänen toivomiaan muutoksia. Erityisen tärkeää hänelle oli tilojen selkeys, liikkumisen helppous ja näkymät Saimaalle. Talossa halutaan elää pitkää ja onnellisesti.


Mikkelin K-Raudan talomyyjän, Kimmo Ihalainen kävi rakennuttajan haaveet ja toiveet läpi. Asukkaan edellinen koti on rakennettu kymmenisen vuotta sitten ja sieltä noukittiin uuteen kotiin toimivia ratkaisuja ja yksityiskohtia. Niiden pohjalta toteutettiin uusi unelmien koti. ”Kaikki tarpeellinen pienessä paketissa”.


Mikkelin K-Raudan sisustussuunnittelija, Ulla Tuulasjärvi suunnitteli tulevan asukkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä unelmien kodin sisustuksen. Ulla oli mukana jo edellisen talon pintamateriaalien valinnoissa. Siellä olleita hyviä väriyhdistelmiä ja ratkaisuja toteutettiin myös uudessa kodissa. Tietenkin uusilla ideoilla höystettynä.

Villa Ainoa Helena 139, messukohde 17

Talon suunnittelun lähtökohtana olivat asiakkaan toiveet sekä tontin ominaisuudet.

Kaunis näkymä järvelle haluttiin hyödyntää sisätilojen järjestystä mietittäessä. Oleskelutilat ja terassit sijoitettiin järven suuntaan. Mikkelin K-Raudan talomyyjän, Kimmo Ihalaisen kanssa taloa lähdettiin muokkaamaan. Lähtökohdaksi otettiin Ainoakodin malli Aika 139 ja siitä toteutettiin asiakkaiden unelmien talo. Talo on porrastettu niin, että olohuone ja keittiö ovat 60 cm alempana kuin muut tilat. Näin talo on saatu istutettua loivalle rinnetontille luontevasti. Näkymät järvelle ovat upeat! Kokonaisuuden kruunaa lämmin kahden auton talli. 

Katso lisätietoja Mikkelin Asuntomessuista >>