Vinkit Vantaan Asuntomessuille
Vinkit Vantaan Asuntomessuille

Vuoden 2015 asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistössä, jossa ne jatkuvat 9.8. asti. Poimi talteen messuvinkkimme ja tee asumisen- ja sisustuksentäyteisestä päivästäsi ikimuistoinen.

Osta liput ennakkoon

Lippuja asuntomessuille voi ostaa ennakkoon netistä. Hankkimalla lipun ennakkoon pääset messuilla heti itse asiaan. Lippuja myydään myös messualueen pääportilla. 

Perille messuille

Vantaan Kivistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Messuille pääset kätevästi esimerkiksi uunituoretta Kehärataa pitkin. Kivistön juna-asema sijaitsee kävelymatkan päässä messualueesta, mutta aseman ja messualueen välillä kulkee myös messubussi.


Omalla autolla kulkeville on pysäköintimahdollisuus Keimolanmäessä Hämeenlinnanväylän varrella. Messuille voi myös pyöräillä. Pyöräparkki sijaitsee messualueen porteilla.

Merkitse kiinnostavimmat kohteet etukäteen

Messualueella on yhteensä 41 kohdetta. Jos jo ajatuskin kaikkien kiertämisestä hirvittää, valitse messujulkaisuista etukäteen sinua kiinnostavimmat kohteet, joihin käyt ainakin tutustumassa. K-raudan upea Ainoakoti Feeniks löytyy messuilta kohteesta 23.

Messualueella on kolme erilaista valmista reittiä

Messualuetta voi kiertää myös erilaisten teemojen kautta. Viherpeukun reitti, Arjen pienet ylellisyydet - sekä Äijäreitti kierrättävät messukävijää teemaan sopivien kohteiden ja muun tarjonnan kautta. Tutustu reitteihin ennakkoon ja lataa halutessasi maksuton sovellus ohjaamaan reitin kulkua.

Ikuista ilahduttavimmat yksityiskohdat

Nappaa valokuvat sinua kiehtovimmista ideoista tai yksityiskohdista. Kuvien avulla voit palauttaa ratkaisut mieleesi myöhemminkin.  

Varustautumalla oikein jaksat koko päivän

Kävelyä ja seisoskelua kertyy päivän aikana paljon. Hyvillä kengillä jaksat kierrellä kohteita vaikka aamusta iltaan. Muista juoda riittävästi vettä pitkin päivää ja tankata lisäenergiaa messuravintolassa.

Varustaudu rennolla ja iloisella mielellä – näin mahdollinen jonottaminenkin sujuu kevyemmin!