Jämerä

Jämerä

Jämerä-kivitalo kestää aikaa ja on markkinoiden halutuimpia pientaloja vuosikymmenienkin jälkeen.

Suunnittele kotisi yhdessä arkkitehdin kanssa

Voit valita oman talosi mallistostamme, keskustella myyjämme kanssa haluamistasi muutoksista malliin tai voimme suunnitella sinulle alusta alkaen toiveidesi, tonttisi ja budjettisi mukaisen talon. Jämerä-kivitalot tunnetaan erityisesti hyvästä arkkitehtuuristaan ja siksi Jämerä-kivitalot ovatkin markkinoiden halutuimpia vuosikymmenienkin käytön jälkeen. 

Terveen talon rakennusmateriaali

Jämerä-kivitalon koko runko on samaa materiaalia, kevytbetonia, siksi se voidaan rakentaa yhtenäiseksi jämäkäksi rakenteeksi. Massiivinen kivirakenne on paras mahdollinen omakotitalon runko, sillä se ei pala ja on ­tiivis, mutta samalla se hengittää luonnollisella tavalla. Jämerä-talo on myös edullinen omistaa, koska se on energiatehokas ja ­yksiaineinen kevytbetonirakenne takaa taloosi toimivat rakenteet vuosikymmeniksi. Rakennusmateriaalina kevytbetoni kuuluu puhtaimpaan M1-ryhmään ja on siksi turvallinen valinta lapsiperheille ja myös allergikoille.

Suomen helpoin kivitalo

Jämerä on markkinoiden ainoa kivitalo,­ jonka saa val­miiksi asennettuna vesi­kat­to­­valmiiksi saakka yhdellä sopimuksella. Jämerä vastaa vesikattovalmiin toimituksen valvonnasta sekä tarkastuksista ja näin voit asioida yhden luotettavan tahon kanssa talosi vaativassa runkovaiheessa. Jos puolestasi haluat viedä koko rakennusprojektin itse­ eteenpäin, niin saat materiaalit ja suunnitelmat taloosi ilman asennusta.

MITEN ESITTEET