Kimara

Kimara

Kimara-hirsikoti on turvallinen ja ekologinen valinta.

Laaja ja muunneltava mallisto

Vanha puutaloperinne ja mukava hirsitaloasuminen kohtaavat Kimaran mallistoissa. Valikoima kattaa kaikki hirsirakennukset omakotitaloista grillikatoksiin. Mallisto on joustavasti muunneltavissa, ja teemme rakennuksia myös omien suunnitelmien tai arkkitehtipiirrosten pohjalta. Panostamme laatuun, ulkonäköön ja toimiviin pohjaratkaisuihin.

Pitkäikäinen ja arvostettu rakennusmateriaali

Hirrestä on rakennettu vuosisatojen ajan, ja sen ominaisuuksien tiedetään sopivan verrattomasti pohjoisiin olosuhteisiin. Hirren hyvä eristyskyky tasaa tehokkaasti sisäilman lämpöä ja kosteutta, joten hirsitalossa on hyvä hengittää. Materiaali on hitaasti kasvanutta pohjoisen tiukkasyistä mäntyä. Hirsitalo on tiivis ja energiatehokas ratkaisu.

Kimaran esite
Kimaran esite

Tutustu Kimaran Talosuosikit-esitteeseen!

Yksilöllistä ja helppoa rakentamista

Hirsivalikoimamme on täydellinen: tarjolla on 16 erilaista hirsimallia, joten jokainen talo on yksilöllinen. Kimara-hirsikoti on helppo rakentaa tai rakennuttaa. Tarjoamme markkinoiden täydellisimmän toimitussisällön. Viimeistelty ulkonäkö ja joustava suunnittelu takaavat juuri sinulle sopivan lopputuloksen. Voit valita koristeellisen Classic-tyylin ja pelkistetyn modernin Future-tyylin.

K-Plussaa Kimarasta

Saat talopaketin, mökin tai piharakennuksen koko kauppasummasta tilillesi reilusti K-Plussa-peruspisteitä, kun toimitus on tapahtunut. Rahti- ja asennuskustannukset eivät kerrytä pisteitä.

Lue lisää Kimaran verkkosivuilta.