Kotitalo

Kotitalo

Kotitalo on yksilöllisen ja energiatehokkaan rakentamisen edelläkävijä.

Sinä ohjaat suunnittelua

Pidät sitten perinteisestä tai modernista, Kotitalon monipuolisesta talovalikoimasta löydät omasi. Jokainen malli muuttuu osaavan suunnittelijan käsissä persoonalliseksi kodiksi, joka vastaa toiveitasi pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Me toteutamme unelmasi

Pääset poimimaan parhaat ratkaisut toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Ohjaat itse uuden kotisi suunnittelua, ja talomyyjä ohjeistaa arkkitehdin piirtämään kokonaisuudesta yksilöllisen, erityistoiveet huomioivan kodin. 

Vankkaa ammattitaitoa

Kotitalolla on vuosikymmenien kokemus talonrakentamisesta. Energiatehokkaat ja turvalliset Kotitalot on rakennettu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja vuodenajat. Lopputuloksena on yksilöllinen koti, jossa on hyödynnetty myös tonttisi tarjoamat mahdollisuudet.

Valitse mieluisin talvietu

Tee talokaupat nyt, niin saat valita viidestä talviedusta mieluisimman: Eskopuu-sälekaihtimet veloituksetta, Beam Alliance -keskuspölynimurin veloituksetta, Eskopuu Energy Plus -ikkunat vakioikkunoiden hinnalla, Kaskipuu Thermo -ovat vakio-ovien hinnalla – tai extraedun, josta talomyyjäsi kertoo lisää. Talviedun arvo on jopa 3 000 euroa.

Tutustu mallistoihin Kotitalon verkkosivuilla.