Uudistuva K-Rauta

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Tarjoamme rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteista ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla.   

Kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat muodostavat keväällä 2017 uuden 139 kaupan K-Rauta-ketjun, joka on Suomen kattavin ja monipuolisin rautakauppaketju Tammisaaresta Ivaloon.

Suomen jokaisen paikallisen K-Raudan toiminnasta vastaavat K-kauppias-yrittäjät. K-kauppias varmistaa, että paikalliset asiakkaat saavat paikallisiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut sekä erinomaista asiakaspalvelua. 

K-Raudassa kuluttaja- ja yritysasiakkaita palvellaan omien tarpeidensa mukaisesti, josta yhtenä esimerkkinä ainoastaan yritysasiakkaille suunnattu Pro Center –osasto omine palveluineen.

K-Raudan logo ja kuvia 

Löydät K-Raudan virallisen logon erilaisia versioita ja kuvia K-Raudasta Keskon aineistopankista. 

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa

K-Rauta on osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kauppaa. K-Raudalla on kauppoja Suomen lisäksi Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa.

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen kattavat rautakauppatuotteiden sekä sähkö- ja LVI-tuotteiden valikoimat, Pohjois-Euroopan kattavimman kauppaverkoston, verkkokaupat ja digitaaliset palvelut. Kesko on Euroopan viidenneksi suurin toimija rautakaupan markkinoilla.

Alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu. Yhdessä K-kauppiaiden kanssa työllistämme yli 18 000 alan ammattilaista ja vuoden 2016 pro forma -vähittäismyyntimme oli 4,4 miljardia euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. www.kesko.fi

 

Käyttäjäsopimus

Rekisteriseloste