Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Otex Tartuntapohjamaali 2,7l C sävytettävä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070018941 | Tuotenumero: 500479957

Täyshimmeä, nopeasti kuivuva alkydipohjainen tartuntapohjamaali. Liuotinohenteinen Otex soveltuu erinomaisesti pohja- ja välimaaliksi sisätilojen pinnoille, joille tarvitaan tavallista parempaa tartuntaa.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • EAN-koodi: 6408070018941
  • Tuotenumero: 500479957

Otex on nopeasti kuivuva tartuntapohjamaali, joka soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Liuotinohenteinen täyshimmeä Otex soveltuu erinomaisesti pohja- ja välimaaliksi sisätilojen pinnoille, joille tarvitaan tavallista parempaa tartuntaa, kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin ja sinkittyyn peltiin. Otexilla voidaan pohjamaalata myös ulkotilojen polyuretaani- ja katalyyttimaalatut ikkunanpuitteet. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja hiottavissa sekä päällemaalattavissa seuraavana päivänä. • väri: sävytettävissä tummiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/i): 500 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 500 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Käsittele puupintojen oksakohdat oksalakalla ja pese erikoistartuntaa vaativat pinnat maalinpesuaineella sekä huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Hio pinta hyvin ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa lakkabensiinillä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Otex tasoittuu hyvin, joten hionta on usein tarpeeton. Jos haluat erityisen sileän pinnan, hio se hienolla kuivahiontapaperilla. Käsittelyolosuhteet Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.51 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
C
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.885 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
18.2 cm
Leveys
19.2 cm

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta