Näytetään 1 tuotetta

Jämä Star-maalämpöpumput ovat kotimaista laatua

Maalämpö kasvattaa jatkuvasti suosiota ollessaan energia- ja kustannustehokas lämmitysratkaisu. Kotimaiset Jämä-maalämpöpumput vastaavat monien omakotitaloasujien tarpeisiin ja toiveisiin. Kaukora Oy on valmistanut Jämä- ja Jäspi-lämmistyslaitteita jo vuodesta 1949. Yli 60 vuoden historiansa aikana lämpölaitteita on toimitettu miljooniin suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin. Jämä-tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus ja ne valmistetaan Suomessa Turun ja Raision tehtailla.

Jämä-maalämpöpumppu maksaa hintansa takaisin

Maalämpöpumppu saattaa tuntua alkuun kalliilta investoinnilta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että investointi tehdään aina pitkällä tähtäimellä. Lämmitysjärjestelmiä ei päivitetä jatkuvasti. Lämpöpumput ovat myös käyttökustannuksiltaan alhaisempia kuin esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitys, joiden hinta on ollut viime vuosina jatkuvassa nousussa. Jämä-maalämpöpumput sopivat erityisen hyvin kohteisiin, joissa lämmitysenergian tarve on suuri. Niitä suositellaan uusiin yli 160 neliömetrin omakotitaloihin. Jämä-maalämpöpumpuilla voidaan järjestää myös keskitetysti rivitalojen tai kerrostalojen lämmitys. Jämä Star-maalämpöpumput soveltuvat myös hyvin täydentämään muita lämmitysmuotoja, kuten olemassa olevaa sähkö- tai öljylämmitystä tai modernia aurinkosähköä. K-Raudan ammattilaiset osaavat auttaa sinua sopivan lämmitysratkaisun suunnittelussa, valitsemisessa ja rakentamisessa.

Jämä-maalämpöpumput on varustettu tehokkailla kompressoreilla ja alan parhailla komponenteilla. Näiden ansiosta Jämä Star -tuoteperheen maalämpöpumppujen lämpökerroin (COP) on jopa 5,03. Se tarkoittaa, että laite tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin laite kuluttaa. Lisäksi ne ovat tyylikkäästi muotoiltuja, käyntiääneltään erittäin hiljaisia ja tilantarpeeltaan kompakteja. Jämä-lämpöpumput on mahdollista kytkeä yhteen Jäspi-käyttövesivaraajan kanssa, joka monipuolistaa niiden käyttöä merkittävästi.

Tutustu valikoimaan K-Raudan verkkosivuilla tai tule kysymään lisää myymäläämme! Meiltä löydät varmasti sinulle sopivat ratkaisut lämmitykseen, olitpa sitten hankkimassa lämminvesivaraajaa, öljykattilaa tai ilmalämpöpumppua.