Näytetään 35 tuotetta
/ 2

Avaa terassikausi tyylillä ja nauti kevätauringon säteistä. Mikä olisikaan mukavampi tapa ottaa kesävastaan kuin grillaillen terassilla. Teknoksen puuöljyjen valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet terassin ja pihakalusteiden käsittelyyn, joiden avulla käsittelet uuden terassin tai herätät haalistuneetkin puupinnat uuteen eloon.

Teknos puuöljy antaa suojaa terassille ja pidentää sen käyttöikää

Terassi ja pihakalusteet joutuvat kovaan säärasitukseen eri vuoden aikoina ja siksi säännöllinenhuoltokäsittely auttaa pitämään terassin ja kalusteet hyvässä kunnossa sekä pidentää niidenkäyttöikää.

Teknos Woodex-puuöljyt on tarkoitettu ulkokäyttöön ja niitä voidaan käyttää terassinlisäksi esimerkiksi puutarhakalusteiden, laiturien tai aitojen käsittelyyn. Teknos Woodex-puuöljy imeytyy puun pintaan ja antaa puulle kestävän suojan säätä vastaan. Veden ja lian lisäksi Woodex tarjoaa suojaa myös uv-säteiltä. Etsitkö vesiohenteista puuöljyä? Teknos Woodex-puuöljyjenvalikoimasta löydät myös vesiohenteiset Woodex Aqua-puuöljyt, jotka antavat terassille japihakalusteille laadukkaan viimeistelyn. Woodex-puuöljyt soveltuvat männyn lisäksi mainiosti myös eksoottisimmille puumateriaaleille, kuten tiikille ja mahongille.

Teknoksen terassinpesuaineet puhdistavat terassin ennen puuöljykäsittelyä

Terassi kannattaa pestä puhtaaksi ennen puuöljykäsittelyä. Teknokselta löydät terassin pesuaineet,joilla puhdistat lian, homeen ja muun kasvuston terassilta ennen öljyämistä. Valitse käyttöönesimerkiksi Rensa Terrace-terassipesu, joka on ympäristöystävällinen biologisesti hajoava vaihtoehtoterassin ja ulkokalusteiden pesuun. Terassin ja ulkokalusteiden öljyäminen on mukavaa puuhaa, jokaonnistuu helposti. Tartu siis rohkeasti siveltimeen ja nauti upeasta terassin ilmeestä.Etsitkö ulkomaaleja talon tai katon maalausta varten? Teknos-ulkomaalien valikoimasta löydäterinomaiset tuotteet ulkomaalausprojektien toteutusta varten. Tutustu Teknos-ulkomaaleihin tästä. Teknos-ulkomaalit >> Kaikki Teknos-tuotteet >> Ohje terassin öljyämiseen >>