Alahärmän, Kauhavan ja Lappajärven Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Alahärmän, Kauhavan ja Lappajärven Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Alahärmän, Kauhavan ja Lappajärven Rautiat uudistavat myymälänsä helmikuusta alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Rautia Alahärmän, Rautia Kauhavan ja Rautia Lappajärven uudistustyöt aloitetaan perjantaina 24.2.2017. Samalla kauppojen nimet muuttuvat K-Raudoiksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Uudistuksen myötä myymälän ulkoasu, mainokset ja sisäilme muuttuvat mutta aiomme jatkossakin pitää kiinni hyvistä tutuista käytännöistä. Uuden brändin alla saamme uudenlaista energiaa mainontaan. Lisäksi valikoimamme ja palvelumme laajenevat. Olemme yhdessä uuden K-Rauta-ketjun kanssa rakentamassa seudun asukkaille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita”, kauppias Mika Erkinheimo kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Alahärmä pe 24.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Alahärmä
  • Rautia Kauhava pe 24.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Kauhava
  • Rautia Lappajärvi pe 24.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Lappajärvi


Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Mika Erkinheimo, K-Rauta Alahärmä, Kauhava ja Lappajärvi, puh. 040 561 5230

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0