Haapajärven ja Nivalan Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Haapajärven ja Nivalan Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Rautia K-maatalous Haapajärvi ja Rautia K-maatalous Nivala uudistavat myymälänsä helmi-maaliskuun aikana osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-maatalous Haapajärven muutostyöt alkavat perjantaina 24.2. ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Haapajärveksi. Rautia K-maatalous Nivalassa uudistustyöt alkavat perjantaina 3.3. kaupan nimen muuttuessa K-Rauta K-maatalous Nivalaksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Haapajärven ja Nivalan asiakaskunnat ovat meille hyvin tuttuja ja asiakaskohtaaminen on avointa. Meillä on paljon vakioasiakkaita, joista olemme hyvin ylpeitä. Uudistettu K-Rauta-ketju tuo tullessaan enemmän palveluita ja tuotteita asiakkaillemme. Panostamme yhä enemmän valikoimiin ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita. Luomme sekä kodinremontoijille että ammattiasiakkaille parasta mahdollista rautakauppaa. Se on paljon muutakin kuin vasara ja nauloja”, kertoo Haapajärven ja Nivalan K-Rauta K-maatalous -kauppojen kauppias Topias Reinikainen.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Haapajärvi pe 24.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Haapajärvi
  • Rautia K-maatalous Nivala pe 3.3.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Nivala

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Topias Reinikainen, K-Rauta K-maatalous Haapajärvi ja Nivala, puh. 044 545 8571

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0