Hyvinkään, Riihimäen ja Läyliäisen K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Hyvinkään, Riihimäen ja Läyliäisen K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Hyvinkään, Riihimäen ja Läyliäisen K-rauta- ja Rautia-kaupat aloittavat uudistustyön tammikuun aikana, minkä seurauksena kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua. Kaupat palvelevat uudistuksen ajan asiakkaitaan normaalisti.

Riihimäen Rautian uudistustyöt aloitetaan 13.1.2017 ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Riihimäeksi. Läyliäisen Rautian ja K-rauta Hyvinkään uudistustyöt aloitetaan maanantaina 16.1.2017 ja uudistuksen myötä Rautia Läyliäisen nimi muuttuu K-Rauta Läyliäiseksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Hyvinkään ja Riihimäen seudun asukkaille ja yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava kauppa asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Kari Kuosmanen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Riihimäki pe 13.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Riihimäki
  • K-Rauta Hyvinkää ma 16.1.2017
  • Rautia Läyliäinen ma 16.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Läyliäinen

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Kari Kuosmanen, K-Rauta-ketju, puh. 050 045 8568


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0