Jyväskylän K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Jyväskylän K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Jyväskylän K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä 13.2. alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Jyväskylän K-rauta Tourutornin, K-rauta Palokan sekä Rautia ORO Jyväskylän uudistustyöt aloitetaan maanantaina 13.2. Kauppojen nimet ovat jatkossa K-Rauta Tourutorni, K-Rauta Palokka ja K-Rauta Seppälä. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet kauppojemme kauppiaissa ja heidän henkilökunnissaan innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Jyväskylään kuluttaja- ja yritysasiakkaille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Jyväskylässä rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja alueelta löytyy lisäksi innokkaita kodin remontoijia. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida aina, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, K-Raudan aluepäällikkö Pekka Kekäläinen kertoo.

Uudistusten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • K-Rauta Palokka ma 13.2.
  • K-Rauta Tourutorni ma 13.2.
  • Rautia ORO Jyväskylä ma 13.2. - uusi nimi K-Rauta Seppälä

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet: 
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Aluepäällikkö Pekka Kekäläinen, K-Rauta-ketju, puh. 050 502 3451

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0