K-rauta Hämeenlinna ja Rautia Hämeenlinna yhdistyvät K-Rauta Hämeenlinnaksi

K-rauta Hämeenlinna ja Rautia Hämeenlinna yhdistyvät K-Rauta Hämeenlinnaksi

Hämeenlinnan Rautia liittyy osaksi Hämeenlinnan K-Rautaa kaupan uudistuessa uudeksi K-Rauta Hämeenlinnaksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

K-Rauta Hämeenlinnan uudistus alkaa 16.1.2017. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”K-Rauta Hämeenlinnan ja Rautia Hämeenlinnan yhdistymisen myötä kauppamme uudistuu ja valikoima laajenee. Emme ole enää pelkkä rautakauppa, vaan meiltä löytyy jatkossa ulkoporealtaita, grillimaailma, piensisustustuotteita ja kattava maalikauppa. Meiltä löytyy ratkaisut aina taulukoukuista talonhankintaan. Rakennamme asiakkaillemme Kanta-Hämeen alueen hienointa ja parasta rautakauppaa ja samalla henkilökunnallemme upeaa paikkaa olla töissä”, K-Rauta Hämeenlinnan kauppias Janne Enqvist kertoo.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Uuden K-Rauta Hämeenlinnan henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Janne Enqvist, K-Rauta Hämeenlinna, puh. 045 131 7131

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0