K-rauta Kirkkonummi uudistuu uudeksi K-Raudaksi

K-rauta Kirkkonummi uudistetaan osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

K-rauta Kirkkonummen uudistustyöt aloitetaan 13.2. ja samalla kaupan nimen kirjoitusasu muuttuu K-Rauta Kirkkonummeksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Aloitimme myymälämme uudistustyöt jo tammikuussa. Ketjun uudistuminen tuo hienon lisän tähän koko myymälämme ilmettä raikastavaan vaiheeseen. Nyt tapahtuva uudistus selkeyttää myymäläämme entisestään, ja jatkossa panostamme erityisesti jokaisen asiakkaan kohtaamiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. On hienoa, että jatkossa K-Rauta-ketju on ilmeeltään entistä yhtenäisempi. Odotan innolla kevään tuoteuutuuksia ja aktiivista markkinointia”, K-Rauta Kirkkonummen kauppias Martti Halmesmäki kertoo.

Uudistusten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet: 
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Martti Halmesmäki, K-Rauta Kirkkonummi, puh. 040 017 0283

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta


Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta 

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0