Kangasniemen, Mäntyharjun, Mikkelin ja Ristiinan K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kangasniemen, Mäntyharjun, Mikkelin ja Ristiinan K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kangasniemen, Mäntyharjun, Mikkelin ja Ristiinan K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Rautia Mäntyharjun uudistustyöt aloitetaan 20.1.2017 ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Mäntyharjuksi. Rautia Kangasniemen ja Rautia Ristiinan muutostyöt alkavat 10.2.2017, jolloin nimet muuttuvat K-Rauta Kangasniemeksi ja K-Rauta Ristiinaksi. Mikkelin K-raudassa uudistustyöt alkavat 13.2.2017, ja kauppa jatkaa toimintaansa nimellä K-Rauta Mikkeli. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Mikkelin seudun asukkaille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Mikkelin seudulla rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja innokkaita kodin remontoijiakin löytyy. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Teemu Vartiainen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Mäntyharju pe 20.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Mäntyharju
  • Rautia Kangasniemi pe 10.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Kangasniemi
  • Rautia Ristiina pe 10.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Ristiina
  • K-Rauta Mikkeli ma 13.2.2017

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Teemu Vartiainen, K-Rauta-ketju, puh. 050 323 9394Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0