Karkkilan ja Nummelan Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi

Karkkilan ja Nummelan Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi

Karkkilan Rautia muuttuu K-Rauta Karkkilaksi ja Nummelan Rautia K-Rauta Nummelaksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat muutoksen jälkeen K-Rautoina kevään aikana.

Rautia Karkkilan uudistustyöt aloitetaan 4.1.2017 alkaen ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Karkkilaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan. Vastaavasti Rautia Nummelan uudistus aloitetaan 9.1.2017, jonka seurauksena kaupan uusi nimi on K-Rauta Nummela.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet innostusta sekä Karkkilan että Nummelan kauppojen henkilökunnassa. Olemme yhdessä rakentamassa karkkilalaisille ja nummelalaisille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppoja. Kummallakin paikkakunnalla rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja innokkaita kodin remontoijiakin löytyy. Haluamme, että K-Raudat ovat helposti lähestyttäviä ja luotettavia paikkoja asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista, kauppiaat Juha Leppänen ja Petri Lappalainen kertovat.”

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Karkkilan ja Nummelan uusien K-Rautojen sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Juha Leppänen, K-Rauta Karkkila, puh. 0400 606 641

Kauppias Petri Lappalainen, K-Rauta Nummela, puh. 050 5591353

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0