Kemijärven Rautia uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Kemijärven Rautia uudistaa myymälänsä 17. maaliskuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat kevään aikana. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-Maatalous Kemijärven muutostyöt alkavat perjantaina 17.3., ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Kemijärveksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Kemijärvi elää toiveiden ja odotusten aikaa. Paikalle toivotaan uutta sellutehdasta, joka nostaisi alueemme eläväisyyttä. Uudistuva K-Rauta tuo uutta henkeä Kemijärvelle. Otamme tuttujen asiakkaidemme tarpeet jatkossakin huomioon panostamalla entistä parempaan palveluun sekä toimivaan, selkeään ja valikoimiltaan uudistettuun K-Rauta-kauppaan. Tuotteet ja asiakaspalvelupisteet löytyvät uudistetusta kaupasta selkeästi. Lisäksi uutuus- ja sesonkituotteiden rinnalle kasvatamme sisustusratkaisujen ja -materiaalien puolta”, kertoo K-Rauta Kemijärven kauppias Heikki Kortessalo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

K-Rautojen henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Heikki Kortessalo, K-Rauta Kemijärvi, puh. 040 196 5180

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0