Kemin K-rauta ja Rautia Tornio uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kemin K-rauta ja Rautia Tornio uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kemin K-rauta- ja Tornion Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä 30.1. alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Kemi K-raudan uudistustyöt alkavat maanantaina 30.1. ja Tornion Rautian perjantaina 17.3. Samalla Tornion Rautia muuttaa nimensä K-Rauta Tornioksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Meri-Lapin seudun asukkaille ja yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Molemmat Kemin ja Tornion uudet K-Raudat palvelevat erittäin mielellään myös Ruotsin puolella asuvia asiakkaita esimerkiksi Haaparannan alueelta”, K-Raudan aluepäällikkö Juha Massa vinkkaa.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • K-Rauta Kemi ma 30.1.2017
  • Rautia Tornio pe 17.3.2017 – uusi nimi K-Rauta Tornio

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Aluepäällikkö Juha Massa, K-Rauta-ketju, puh. 040 144 3311

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0