Kokkolan K-rauta uudistuu uudeksi K-Raudaksi

K-rauta Kokkola uudistaa myymälänsä 6. maaliskuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Kokkolan K-raudan muutostyöt alkavat maanantaina 6.3., ja samalla kaupan nimen kirjoituasu muuttuu K-Rauta Kokkolaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme koostuu sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaista. Olipa unelma suuri tai pieni olemme mielellämme mukana projekteissa asiakkaittemme tukena pienistä korjauksista aina kokonaisiin kerrostaloprojekteihin. Ulkoisten muutosten lisäksi palveluaikamme laajenevat. Jatkossa palvelemme asiakkaitamme sunnuntaisin ja arkipyhinä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Uudistuksista pidän parhaana verkkokaupan uudistusta, jossa helpotetaan asiointia ja laajennetaan tuotevalikoimia. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme helpoin ja luotettavin kumppani rakentamisen ja remontoinnin saralla. Uusitussa myymälässämme on entistä helpompi löytää etsimänsä”, kertoo K-Rauta Kokkolan kauppias Teemu Lenkola.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet: 
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Teemu Lenkola, K-Rauta Kokkola, puh. 040 029 0921

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0