Kotkan K-rauta uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Kotkan K-rauta uudistaa myymälänsä 13. maaliskuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat kevään aikana. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Kotkan K-rauta -myymälän muutostyöt alkavat maanantaina 13.3., ja samalla kaupan nimen kirjoitusasu muuttuu K-Rauta Kotkaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Uudistuksen myötä asiointi tulee olemaan entistä sujuvampaa sekä kuluttajien että ammattiasiakkaiden näkökulmasta. Olemme päivittäneet tuotevalikoimaamme, ja erityisesti sisustamisen ja kodin kalustamisen osalta on uutta luvassa. Meiltä löytyy nyt täysin uudistetut Cello-keittiöt, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Meiltä saa myös rakentamisen ja remontoinnin perustarvikkeet sekä tarvittavat työkalut”, kertoo K-Rauta Kotkan kauppias Tero Holopainen.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Johanna Holopainen, K-Rauta Kotka, 050 537 7355

Kauppias Tero Holopainen, K-Rauta Kotka, puh. 050 075 4315

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 2