Kouvolan K-rauta uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Kouvolan K-rauta on aloittanut myymälänsä uudistamisen 20. maaliskuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat kevään aikana. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Kouvolan K-raudan muutostyöt alkoivat maanantaina 20.3., ja samalla kaupan nimen kirjoitusasu muuttuu K-Rauta Kouvolaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Kouvolan seudulla on monipuolisesti remontoivia ja rakentavia kuluttaja-asiakkaita sekä urakoitsijoita ja rakennusliikkeitä. Myymälän uudistumisen myötä kehitämme lisäksi palveluitamme, asiakkaiden projekteihin saa tarvittaessa suunnittelun ja remonttipalvelun avaimet käteen -periaatteella. Laajennamme myös sisustamisen puolella ja valikoimiimme saapuvat esimerkiksi uudet Cello-keittiöt. Aiomme olla alueemme paras rautakauppa”, kertoo K-Rauta Kouvolan kauppias Merja Karhu.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Merja Karhu, K-Rauta Kouvola, puh. 040 548 6506

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0