Kuopion alueen K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kuopion alueen K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kuopion, Lapinlahden, Nilsiän ja Siilinjärven K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä helmi-maaliskuun aikana. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Nilsiän Rautia K-maatalous -kaupan uudistustyöt aloitetaan perjantaina 10.2. ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Nilsiäksi. Kuopion K-Raudan uudistustyöt aloitetaan maanantaina 20.2., ja Siilinjärven K-Raudan maanantaina 27.2. Lapinlahden Rautian uudistustyöt alkavat perjantaina 10.3. nimen muuttuessa K-Rauta Lapinlahdeksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet myös kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Kuopion seudulle asukkaille entistä parempaa ja monipuolisempaa rautakauppaa. Kuopion seudulla rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja innokkaita kodin remontoijiakin löytyy. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Teemu Vartiainen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.  

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Nilsiä pe 10.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Nilsiä
  • K-Rauta Kuopio ma 20.2.2017
  • K-Rauta Siilinjärvi ma 27.2.2017
  • Rautia Lapinlahti pe 10.3.2017 – uusi nimi K-Rauta Lapinlahti

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maataloudet jatkavat toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Teemu Vartiainen, K-Rauta-ketju, puh. 050 323 9394


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0