Lappeenrannan ja Imatran K-raudat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Lappeenrannan ja Imatran K-raudat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Lappeenrannan ja Imatran K-raudat uudistavat myymälänsä maanantaina 20. helmikuuta alkaen. Kaikki 140 Suomen K-rauta- ja Rautia-kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

K-rauta Lappeenrannan ja Imatran K-rauta Rautapertin muutostyöt alkavat 20.2. ja samalla kauppojen nimien kirjoitusasut muuttuvat muotoon K-Rauta Lappeenranta ja K-Rauta Rautapertti. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Imatran asiakaskunta on laaja. Ympäristökunnistamme löytyy ammattirakentajia, kuluttajia ja kesäisin Saimaa houkuttelee paikalle paljon mökkiläisiä. Täällä on paljon pientaloja, joten korjausrakentaminen on meille merkittävä ala. Lisäksi rajan läheisyys tuo oman lisämausteensa kaupankäyntiin”, kertoo K-Rauta Rautapertin kauppias Ismo Lahtela.

”Uskomme, että uusi K-Rauta on asiakkaille entistä selkeämpi. Panostamme yhä parempaan palveluun. Haluamme, että liikkeissämme on helppo asioida, etsi asiakas mitä tahansa sisustamisen ja kodin remontoinnin saralla”, K-Rauta Lappeenrannan kauppias Timo Tersa jatkaa.  

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • K-Rauta Lappeenranta 20.2.
  • K-Rauta Rautapertti Imatra 20.2.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Timo Tersa, K-Rauta Lappeenranta, puh. 040 065 1588

Kauppias Ismo Lahtela, K-Rauta Rautapertti, Imatra, puh. 040 055 2357

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0