Leppävirran ja Varkauden Rautiat uudistuvat uusiksi K-Rauta-kaupoiksi

Leppävirran ja Varkauden Rautiat uudistuvat uusiksi K-Rauta-kaupoiksi

Leppävirran ja Varkauden Rautia K-maatalous -kaupat uudistuvat ja samalla kaupat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Leppävirran Rautia K-maatalouden uudistustyöt käynnistyvät 10.2. alkaen ja Varkauden Rautia K-maatalouden viikkoa myöhemmin 17.2. Samalla kauppojen nimet muuttuvat K-Rauta K-maatalous Leppävirraksi ja K-Rauta K-maatalous Varkaudeksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme koostuu kuluttaja- ja yritysasiakkaista sekä kesäisin kesämökkiläisistä. Uudistuksen myötä asiakkaat hyötyvät entistä vahvemmasta ja yhtenäisemmästä K-Rauta-ketjusta, jossa kuitenkin kauppakohtaisesti korostetaan paikallisuutta ja omien asiakkaiden tarpeita. Otamme mielellämme asiakkailta palautetta vastaan uudistuksesta, koska heitä vartenhan me tätä teemme”, kertoo Leppävirran ja Varkauden K-Rauta K-maatalous -kauppojen kauppias Heli Malinen.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-Maatalous Leppävirta pe 10.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Leppävirta
  • Rautia K-Maatalous Varkaus pe 17.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Varkaus

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Leppävirran ja Varkauden uusien K-Rauta-kauppojen henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.  

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Heli Malinen, K-Rauta K-maatalous Leppävirta ja Varkaus, puh. 040 557 5541

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0