Nurmijärven ja Klaukkalan Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi

Nurmijärven ja Klaukkalan Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi

Rautia Nurmijärvi muuttuu K-Rauta Nurmijärveksi ja Klaukkalan Rautia K-Rauta Klaukkalaksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat muutoksen jälkeen K-Rautoina kevään aikana.

Rautia Klaukkalan uudistustyöt aloitetaan 5.1.2017 alkaen ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Klaukkalaksi. Vastaavasti Rautia Nurmijärven uudistus aloitetaan 9.1.2017, jonka seurauksena kaupan uusi nimi on K-Rauta Nurmijärvi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Muutokset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme on monipuolista, ja kaupoissamme asioi sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Nurmijärvellä ja Klaukkalassa on omakoti-, rivi- ja kerrostaloasutusta sekä maatiloja, joten rakennus- ja remontointitarpeet vaihtelevat paljon asumismuodosta riippuen. Lisäksi uudisrakentaminen on vilkasta Nurmijärvellä. Asiakkaat ja henkilökunta ovat antaneet hyvää palautetta tulevasta muutoksesta. Kauppojen palvelutarjooma monipuolistuu entisestään ja henkilökunta odottaa innolla uuden ketjun tarjoamia mahdollisuuksia kehittää osastoja”, K-Rauta Nurmijärven ja K-Rauta Klaukkalan kauppias Pasi Korpisaari kertoo.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun aluepäällikkö Kari Kuosmanen korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Nurmijärven ja Klaukkalan uusien K-Rautojen sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Pasi Korpisaari, K-Rauta Nurmijärvi ja K-Rauta Klaukkala, puh. 040 900 4413
Aluepäällikkö Kari Kuosmanen, K-Rauta-ketju, puh. 0500 458 568
Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

 

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 3