Oulun Eteläisen Rautia- ja K-rauta -kaupat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Oulun Eteläisen Rautia- ja K-rauta -kaupat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kalajoen Rautia ja Ylivieskan K-rauta Rautapohja uudistavat myymälänsä perjantaina 24. helmikuuta alkaen. Kaikki 140 Suomen K-rauta- ja Rautia-kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Rautia K-maatalous Kalajoen muutostyöt alkavat 24.2., ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Kalajoeksi. Ylivieskan K-rauta Rautapohjassa uudistustyöt aloitetaan maanantaina 27.2. kaupan nimen kirjoitusasun muuttuessa muotoon K-Rauta Rautapohja. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Kalajoen asiakaskunta koostuu sisustajista, remontoijista, maatiloista ja rakennusliikkeistä. Uudistuvassa kaupassa olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti liikkeen yleisilmeen parantamiseen, siisteyteen ja tuotteiden esillepanoon. Uskomme, että uusi K-Rauta on asiakkaille entistä selkeämpi. Haluamme, että liikkeissämme on helppo asioida, etsi asiakas mitä tahansa sisustamisen ja kodin remontoinnin saralla”, K-Rauta K-maatalous Kalajoen myymäläpäällikkö Antti-Jussi Toivonen kertoo.

”Uudistus osuu sopivasti Ylivieskan K-Rauta Rautapohjan 30-vuotisjuhlavuoteen. Tähtäämme yhä parempaan asiakaspalveluun. Palvelemme rakentajat ja remontoijat henkilökohtaisesti, ja kaiken saa meiltä myös valmiiksi asennettuna. Meiltä Ylivieskasta saa myös puu- ja hirsitalot muuttovalmiiksi rakennettuina. Uudistuksen jälkeen yritysmyynti toimii Pro Center -nimen alla ja palvelee rakennusalan ammattilaisia laajasti”, jatkaa K-Rauta Rautapohjan kauppias Tero Nissilä.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Kalajoki pe 24.2. – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Kalajoki
  • K-Rauta Rautapohja, Ylivieska ma 27.2.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.  


Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Myymäläpäällikkö Antti-Jussi Toivonen, K-Rauta Kalajoki, puh. 044 799 7233

Kauppias Tero Nissilä. K-Rauta Rautapohja, puh. 044 510 9318

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0