Oulun seudun K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Oulun seudun K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Oulun seudun K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä 30.1. alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Oulun seudun K-raudat Välivainio ja Äimärautio sekä Rautiat Oulu, Kempele, Muhos ja Rautia K-maatalous Vaala uudistetaan kaikki tammi-maaliskuun välillä uusiksi K-Raudoiksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntaamme kuuluvat rakennusliikkeet, kaupunkilaiset ja kaupunkia reunustavien omakoti- ja pientaloalueiden lapsiperheet. Oulun seudulla on ollut aikaisemmin Rautioita ja K-Rautoja, mutta tulevaisuudessa palvelemme asiakkaitamme kauppiasvetoisesti yhdellä brändillä K-Rauta-kaupoissa. Kauppamme muuttuvat entistä asiakaslähtöisimmiksi”, K-Raudan aluepäällikkö Juha Massa kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Oulu ma 30.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Rusko
  • K-Rauta Äimärautio ma 30.1.2017
  • K-Rauta Välivainio ma 30.1.2017
  • Rautia Kempele ma 30.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Kempele
  • Rautia Muhos pe 10.3.2017 – uusi nimi K-Rauta Muhos
  • Rautia K-maatalous Vaala pe 10.3.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Vaala

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Rauta Vaalan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Juha Massa, K-Rauta-ketju, puh. 040 144 3311Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0